Şu an için apart otele daha yakınım.. Senin tercihin hangi yönde olur? Keyifli günler.. 😎🤘
#smell
#tatil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şu an için apart otele daha yakınım.. Senin tercihin hangi yönde olur? Keyifli günler.. 😎🤘
#smell
#tatil
Ben tatil için eğer param varsa otel tercih ederdim zaten param yoksa da tatil yapamam bu yüzden de sakin deniz kenarı bir otel benim için güzel olurdu zaten tatillerim çok uzun sürmeyeceği için benim açımdan sorun da olacağını sanmıyorum. ama bazen de apart otel olabilir. ama hiç kalmadım daha önce otelde bu yüzden de deneyim yapmak iyi olurdu
Tatil için otel mi, apart otel mi tercih edileceği biraz kişisel tercihlere bağlıdır. Her iki seçenek de avantajları ve dezavantajları olabilir. İşte size bazı fikirler:
Otel tercih ederseniz:
- Otelde konakladığınız süre boyunca genellikle temizlik, yemek, havuz veya plaj erişimi gibi hizmetler sunulur.
- Belli bir bütçeniz varsa her bütçeye uygun otel bulunması nedeniyle daha uygun bir seçenek olabilir.
- Odanızda elektronik aletler, havlu, çarşaf vb. gibi tüm eşyaları kendiniz getirmek zorunda kalmazsınız.
- Ancak, daha az özgürlük ve alanınızın daha sınırlı olduğu bir ortamda kalacaksınız.
Apart otel tercih ederseniz:
- Daha fazla özgürlük ve alanınızın daha geniş olduğu bir ortamda kalırsınız.
- Kendi yemeğinizi yapabilirsiniz, bu da daha ucuz bir tatil yapmanızı sağlayabilir.
- Ancak, temizlik, yemek ve diğer hizmetlerin tamamından sorumlu olacaksınız.
- Ayrıca, apart oteller genellikle merkeze daha uzak yerlerde bulunabilirler.
Yani, tercihiniz tamamen sizin tatil beklentilerinize ve ihtiyaçlarınıza bağlıdır. Eğer biraz daha özgürlük ve alan istiyorsanız apart oteller iyi bir seçim olabilir. Ancak, her şeyin hazır olduğu ve daha sınırlı bir alanın olduğu bir ortamda kalmak isterseniz otel seçmek daha iyi bir fikir olabilir.
Otellerde eğlence daha yüksek çünkü etkinlik çok fazla. Gündüz havuz oyunları, gece animasyon ve kulüp vs. Yemek açık büfe.
Ama uzun zamandır otelde tatil yapmadım. Ya yazlık ya da arkadaşlarla gezi, kamp şeklinde ilerliyoruz şimdilik.
İkisi de konaklama için uygun ancak senin ne istediğin önemli. Dinlenmek ve yorulmamak için her şey dahil otel, gezmek için sadece konaklamanın karşılanacağı butik, apart otel olabilir
Cevap
53Cevap
Şu an mısır seyahatine bakıyorum. Eger borsadan hersey yolunda giderse yaz tatili oralarda olurum..
Mısır' a turla gitmenizi öneririm. Keyifli günler..
Turlara bakıyorum. Nasip diyelim
Yaz aylarında giderseniz pek gezme imkanınız olmaz gibi ayrıca ama hayırlısı
Nasıl bir tatil geçirmek istediğim belirliyor bunu.
Hiç yorulmayayım dersem ultra her şey dahil konsepti tercih ediyorum, doğa istiyorsam bungalov, memleketten uzak istiyorsam Avrupa veya uzak doğu oluyor.
Otel her zaman tercihimdir. Senede 2-3 defa tatile gidiyorum onu da apart köşelerinde geçirmeyim 😃
Butik otel daha mantıklı geldi şu an bana.. Senede 2 3 sefer çıkabiliyorsan ne ala, ben bir kere çıkayım tam çıkayım modumdayım 😂
Yıllık 1 ay iznim oluyor bir de arada bayramlarda 9 gün düşürdük mü tamamdır bu iş diyorum 😂 parasal açıdan zorlanmadım sürece otel her zaman tercihim oluyor 🙂
Otel tabi ki çok iyi ama daha sakin ve yalnız kalmak açısından butik daha iyi 😂
Tercih meselesi 😂 oda suit olmalı 😛
ahsh kral dairesi 😂
O yüzden diyorum ya çıktığım zaman tatile değsin paranın canı cehenneme 😂 hayata bir defa genç olarak geliyoruz 😂
Para zaten her türlü çıkacak, bari olmuşken iyisi olsun 😂
Aynen öyle 3 çıkmış 5 çıkmış fark yok 😂 çıktığın tatilden eve dönerken tatmin olduğunu hissetmiyorsan o tatil verimli geçmemiş demektir ve para ziyan olur. Neyse çok uzattım 😛😂
Tatil olsun da otel olsun da ekonomik şeyler daha iyidir 😅
Tercihim oteldir otelde keyif yapamıcaksam en uç olanını çadır tqtili tercih ederim ta en lüks olacak daha en uğraştırıcı tatil😀
Butik otel.
Bence en güzeli.
Efsane yerle yeni yapılar var.
Still denilecek kadar güzel.
Fazla yüksek bir fiyatta istemiyor.
Otel. 5 yıldızlı 7/24 full extra ultra her şey dahil 😊
Tatil kasabasında motel daha mantıklı geliyor
Apart daha rahat bana göre, doğal geliyor, otel kalabalığı ve kuralları uymuyor
Apart bence daha mantıklı kafana göre takılırsın ve daha hesaplıdır
Temiz olduğu surece sorun yok, bu sene kamp deneyecegiz bakalim.
Başımı sokacağım yer olsun da ne olduğu önemli değil jfjfj Zaten doşarıda olacam
Kafana göre hangisinde daha rahat ederseniz
Otel. Tatil için gittiysem yemekle bulaşıkla uğraşmak istemem.
Otel biraz pahalı, apart daha ekonomik paraya göre biri secilir
İkisi de değil. Kamp yapmayı seviyorum. Şimdilik çadır ileride umarım karavan olur
Şimdi bana gelenlere hizmet verdiğim için elbette otel diyorum
Çadır tercihim sessiz yerler herzaman vazgecilmezim🙂apart otel bana göre değil
Otel tercih ederdim açıkçası diğeri yorucu oluyor oteller daha iyi bence tabi
Maddi imkan yeterliyse ultra her şey dahil otel tercih ederim tatil dediğin zaten dinlenmek demek kendimi en yormayacak şekilde nasıl olursa öyle tercih ederim
Otelleri yalan ettiler artık
Ya aslında güzel seçenekler de var ama bayramda bir yere gitmeyin başka tarihe alın 😂😂
Kesinlikle buldum bn güzel bir yer
Hadi bakalım şimdiden iyi tatiller hepimize 😂😂
Sen nere gidiyorsun peki
😂 gizli shsh gidince atarım soru
5 yıldızlı otel gerçi hayal oldu artık 🥺
20 bin garanti zaten :D
Otel.
Ama bu pahalılıkta zor tatil yapmak
otel mümkünse en iyisinden olsun
Gittiğim yere göre değişir ama otel tercihim olur
Hep çadırdı, yine çadır. :D
Butik tercihim ya da apart ta olabilir
Butik otel ya da apart
Butik olanlar daja güzel sanki
Fiyatı en uygun olan yer 🤣
Çadır ya da karavan tercihim olur oh mis.
Apart otel deniz olsun da fazla masrafa gerek yok
Tercihin otel olurdu tabi ki :D
Ben her şey dahil otel taraftarıyım her zaman
Ultra her şey dahil otel tabii ki :D
Apart otel arkadaşlarla daha güzel olur dənize girməyə çarşida gezmeye və s. Otelde elit havuza falan girmeye iyidir
Ben de çadıra yakınım.
Bungalow tarzı evler güzel
Otel
Karavan
Apart otel
Apart daha iyi
Otel
Otel tabiki
Apart otel daha iyi
Ne otel ne apart KRALIM BEN SARAY TABIKI 🥊👑🥊
otel
Otel