Tatil seçimlerimiz beş yıldızlı bol aktiviteli mi olur yoksa sessiz sakin doğayla başbaşa bir bungalov ya da butik otel mi?

Tatil seçimlerimiz beş yıldızlı bol aktiviteli mi olur yoksa sessiz sakin doğayla başbaşa bir bungalov ya da butik otel mi?
Anlamadım tam bungalov ve butik otel ne demek? Ben sevdiyim aileyle ve ya arkadaşlarla gidince , ayrı bir ev tutmak evde sadece aile oluyor hovuzu, mutfağı , evin bahçesi herşeyi şahsi oluyor sadece aile üyeleri kullana bilir orayı kendi evin gibi yani o hangisiyse ondan.😄
Küçük oteller kısaca 😇
Butik otel olsun
Butik
Cevap
5Cevap
Benim için hiç fark etmez. gittiğim yerden çok kiminle gittiğim daha önemli çünkü
Butik otel ya bence ben tatillerde kaldığım değil gezdiğim yerleri daha çok önemsiyorum
Bence de güzel oluyor içerde tıkılmak hoş değil
Bungalov evleri hakkında pek güzel şeyler duymadım. d
Aaaa neden yahu ne duydun
Uuppss 🤭
Butik otel veya bungalov ev tarzı bir yer olabilir. Doğa ile iç içe sessiz sakin bir tatil tercih ederim
İkiye bölüyorum ben genelde , 3 gün tam 5 yıldızlı sonra da butik otel , butik oteller daha çok hoşuma gidiyor , daha samimi geliyor
Bir otelci olarak otellerde kalmayın derim gidin imkanınız varsa haftalık aylık villa ev hiç olmadı karavan tatili yapın derim
Sesiz sakin ve en önemlisi hijiyen olanı secerim
5 yıldızlı butik otel yok mu🙄
bencede bungalov evler
Yeter ki tatil olsun ikisine de razıyım
5 yıldızlı olursa daha güzel olur
Butik otelleri daha çok seviyorum..
Butik otel
Butik otel
Pansiyon😱
apart ya da butik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?