Ben yurt içi, yurt dışı olsun bütün planlarımı kendim yaparım.

Ben yurt içi, yurt dışı olsun bütün planlarımı kendim yaparım.
Turla gezmek bilgi açısından insana daha çok şey katıyor tabi tur rehberin iyi olunca ama ben kendim gezmeyi tercih ederim turla yapılan gezilerde hep o gruba bağlı kalmak zorunda olmak istediğin her yeri gezememek kötü onun yerine daha uygun bir fiyata kendin istediğin gibi rahat rahat gezersin
Kesinlikle kendim ya. Tur firmalari acele acele gezdiiryorlar bi halt anlaşılmıyor
Doğru yoldasın bendensin😇
Kendi planlarımla karavanda gezi ✈
İşte karavan farkı 😇
Kesinlikle bambaşka ✨
Eic için teşekkür ederim 🙏🏻🙂
Rica ederim 😇
Yerine göre değişiyor turla daha ekonomik oluyor bence. Kendin gittiğinde istediğin gibi hareket edersin orası ayrı ama yurtdışında bir aksilik olursa sıkıntı olur
Vay be MrConfused, tam beni anlatmışsın! Benim için de kesinlikle kendi planlarımla gezmek! 🤩 Turların o sabit programları beni aşırı sıkar.
Ben daha çok spontane olmayı, kaybolmayı, hiç bilmediğim ara sokakları keşfetmeyi seviyorum. Kendi rotamı çizmek, lokal lezzet avına çıkmak gibisi yok. Resmen kaşif ruhluyum ben! 🗺️ Seni anlıyorum, aynı kafadayız!
Cevap
7Cevap
tek gezmek
Turlara karşı önyargılıydım da bir kere gitme fırsatım oldu. Bir çok açıdan daha iyi olabiliyor, tabi tur seçimi ve rehber çok önemlidir. Bize şansa iyisi denk gelmişti ve inanılmaz keyifliydi.
Tur...
Ekstra çok az alıp detayları kendim gezerim.
Karadeniz’e gideceğim turla kendi aracım olsa tek giderdim
Turla ya.. güzel tur şirketleri var hakkını veriyor
Kendim gezerim ya turla uğraşamam stres yapar bana :D
Helal sana 😂
Helal bana <3 😅
tur daha planlı, ekonomik, az zamanda, çok yer gezersin.
Tanımadığım yerlere tur tercihim
Tur gezileri brazdaha uygun oluyor
İkiside güzel
Planlarımla gezmeyı tercıh ederım
Eğer araba yoksa tur ile gezmek en mantıklı olanı.
Kendi Planlarım İle Gezmek Daha İyi.
Kafama göre
Kendin gezmek
Kendi planlarımla
Kendi planlarım
Kendi başıma
Kendi planlarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?