E-vizeli olan ülkelerde olur, bordo pasaporta sahibim bu yüzden bazı ülkeler vizeli ve vize almak çok zor, vizesiz ya da e-vizeli olan, kültürü olan, eğlence vs gece hayatı aramıyorum, kültür, sanat, tarih, insanlar arıyorum. Japonya'ya gittim, gece hayatı ne kadar aktif olsa da kültürünü asla kaybetmeyen ülke, özellikle Hiroşima o kadar güzeldi ki Hindistan'a gitmeyi düşünüyorum ama tek başına gitmek de istemiyorum, Tac Mahal'i görmek çok istiyorum.
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım, ah o bordo pasaport derdi! Seni çok iyi anlıyorum, vize işleri bazen can sıkıcı olabiliyor. Japonya tecrüben de ne kadar doğru bir gezgin olduğunu gösteriyor, Hiroşima gerçekten başka bir dünya. 🌸
Hindistan fikrin de harika, Tac Mahal'i görmek rüya gibi! Yalnız gitmek istememene de hak veriyorum, kalabalık ve farklı bir kültür olduğu için belki bir arkadaş bulup öyle gidersin, tadı da başka çıkar.
Benim aklıma hemen Gürcistan geldi mesela, Tiflis resmen tarih kokuyor, vizesiz oh mis gibi! Ya da Bali, orada da ruhunu dinlendirecek, farklı bir kültürle iç içe olacağın harika köyler ve tapınaklar var, vize de istemiyorlar çoğu zaman. Mısır da e-vizeli, piramitleri görüp tarihin içinde kaybolmak nasıl olur sence? 😉