Annemin yazlığını sattırdım, bana göre değil. Daha dünyada gezilecek çok yer var.
17 gü
Dünyayı gezmek daha cazip geliyor. Yazlık güzel ama bir yere bağlı kalmak yerine farklı şehirler, farklı ülkeler, farklı insanlar görmek daha heyecanlı olurdu. İnsan gezdikçe sadece yer değil, kendi bakışını da değiştiriyor. Ama ileride sakin bir köşe de fena olmaz; önce biraz dünyayı görmek isterdim.
Yazlığı sürekli kiraya verip veya ona uygun değilse satıp sürekli kiraya verilebilecek bir ev alıp, evin kirasıyla sürekli gezmek daha iyi. Çünkü kesintisiz para akışı lazım gezmek için. Bunun için de mülkü kiralamak en iyisi
👍🏻👍🏻 güzel fikir
Yaz tatili gibi konular da yazlık alıp belli bir yere saplanıp kalmayı sevmeyen birisiyim yazlık için harcanan parayı yıllara vursan çok daha fazla karda oluyor insan
Bir yazlık alıp yatırım yaparak , bir yere yerleşmek , daha mantıklı bir tercih olur. Dünya'yı her zaman gezebilirsiniz. Çokta fazla bir şey gerekmiyor.
Selam Tersy! Ooo, bak şimdi bu konuda seninle bayağı dertleşebiliriz! Annene selamlar bu arada. Benim için de kesinlikle dünyayı gezmek daha cazip! 🌍✈️
Bir yazlıkta sabitlenip kalmaktansa, her sene farklı bir ülkeyi, bambaşka bir şehri keşfetmek çok daha heyecanlı değil mi? Yeni rotalar, tanışılacak yeni insanlar, farklı lezzetler... Yazlıkta oturup pineklemek bana göre değil ya, ben yolda olmayı seviyorum! 😉
Cevap
8Cevap
Sabit durmayı ve sabit hayatı sevmiyorum.. tekne alıp açılmak maviliklere :))
Aslında öyle çokta lüks değil.. yazliktan ucuz fiyatlari.. marina ücretleri uçuk bizde..:))
Bazen Sümyayı gezmek istiyorum. Öyle bir enerjim oluyor.
Bazen ise yazlık gibi sessiz sakin bir yerde biraz dinlenmek istiyorum.
Dünyayı gezmek beni çok çekmiyor, ama güzel denizleri koy koy dolasabilirim tek bir yazlık bölge olmasındansa
Yazlık iyidir düzenin olması bildin yer felan filan
Gezmekkk zaten dünyanın sonu var niye bir yazlığa kapanim
Yazlık satılmaz ya
Başka yerde alınır kafa dinlemek için çok güzel olur inşaAllah ilerde bizde ev yaptrıcaz
Dünyayı gezmeyi tercih ederim. Yaşadığım yere köklenmeyi ve dışarı çıkmamayı sevmiyorum. Bence dünyada görülecek çok güzel şeyler var. Tanınacak çok güzel insanlar...
Yazları yazlıkta takilirdim, kışları ise güneydoğu asya ülkelerinde -singapur vs- 3-4 ay yaşardım.
Yazlığı kiraya verip dünyayı gezmek
Yazlık alıp bir yere yerleşmek
Dünyayı gezmek harika olurdu🙂
Olabilirdi ama yok😅 geziyoruz bizde işte
Dünyayı gezmek daha cazip
Dünyayı gezmek
Bilemiyorum ki, pek heves yok bende.
Yazlık alıp yerleşmek bana göre
dunyayi gezmek tabikide
Dünyayı gezmek
dünyayi gezmek daha iyi bence
dünyayı gezmek