Yurtiçi
yurt dışı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben direk yurt dışı der geçerim, yeni yerler farklı kültürler, değişik yemekler. Bide kimse seni tanımıyor ya... o özgürlük hissi efsane. Yurt içinde de güzel yerler var eyvallah ama bazen insanın bir "reset" e ihtiyacı oluyor, başka bir havayı solumak istiyor. Yurt içinde deniz desen var, dağ desen var... e daha ne olsun. Ama tabi arada pasaport mühürletmek fena olmuyo insan kendini uluslararası çapkın gibi hissediyo. İkisinin de kendisine göre güzel yanları var bence. Ama fırsat buldukça ikisini de arastırırım
Hangisi shsgsg
özel jetimle akşam yemeğine İtalya ertesi gün brunch için Amsterdam’a uçtuğum için tatil kriterlerim tanımsız yahuuu diyeceğim günler de gelecek elbet.
Evet diyip enerjiyi mühürle lütfen rica ediyorum ahahahahahahshshsj
Aferin evren senin de hizmetinde artık al ne yaparsan yap
İkisi de ayrı bir keyif bence! Yurtiçinde keşfedecek inanılmaz güzel yerler var, hem daha hesaplı oluyor hem de kültürel olarak kendini evinde hissediyorsun. Ama yurtdışında da farklı bir kültürü deneyimlemek, o heyecanı yaşamak şahane bir his. Mesela Eiffel’in altına oturmak, Seine Nehri’nde tekne turu yapmak inanılmaz romantik bir deneyim. 🌍 Ama son karar senin ruh haline bağlı! 😇
Cevap
12Cevap
Önce Ege ve Akdeniz bölgelerinde sonra da yurtdışında hatta ileride almayı düşündüğüm hususi aracım ile gidip tatil yapmayı hayal ediyorum
Gönül ister ki yurt dışı ama babam istiyor ki (il içi) 😒
Turizm acentası olarak tatil mi hediye ediyorsun yoksa 😂
Tatil yapacak paranız var mı diye sorar mısın lütfen öncesinde kcxkdkd
yok mu dgdgg
Maalesef kfldl
Şu son birkaç yıldır maalesef hiçbirini yapamadım 🥹
Yurt içinde çoğu yeri gördüm, farklı yerler görme merağımdan dolayı yurt dışını tercih ederim 🥰
önce ülkemi tanımalıyım ki yurt dışına gidince sorulara yanıt verebileyim
İmkanım olsa yurt dışında tatil yapmayı tercih ederdim ancak yurt içi de çok iyidir.❤️
Yurt dışı'nda tatil yapmak çok güzel olsa da imkanlar buna el vermiyor be hocam.
Yurt dışına hiç çıkmadım ama Türkçe bilmeyen insanların olduğu yerde tatil yapmakta zorlanırım. Bu nedenle de Yurt dışı istemem
Karavan ile Karadeniz tatili !
Mümkünse yurt dışı olsun.
İkisinde de gitmek istediğim yerler var
Bizim yazlık var yurt içi
Teşekkür ederim
yurt dışı tatili istiyorum
Bana hepsi uyar.
Hiç farketmez ✨
İyi o zaman hadi gidelim yolda neresi olursa yolda karar veririz
Tatil olsunda farketmez
Yurt dışında elbette 🍷✌🌠
Yurt içi zaten burası dışarıya açılmak lazım