Sadece arkadaş bu arada, sevgili değil. Aynı odada kalacağını varsayar mı? Varsayarsa neden? Yani biz şimdi neyiz ki aynı odayı paylaşacağız değil mi?
19 gü
Sadece arkadaş bu arada, sevgili değil. Aynı odada kalacağını varsayar mı? Varsayarsa neden? Yani biz şimdi neyiz ki aynı odayı paylaşacağız değil mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sadece arkadasimsa boyle bir beklentiye girmem. Ama sadece arkadasimla da tatile gitmem boyle de bir durum var 😀
Ahhaha niye ya arkadaşınla tatile gitmeyeceksin de kimle gideceksin
Simdi kabul edelim ki arkadasla tatile gidilince toplumda o arkadaslik olmuyor. Ortak tanidiklar konusurlar da konusurlar en iyisi ya sevgiliyle ya da erkek erkege arkadaşlarla tatile gitmek 😀
Ay konussunlar 😅 ben umursamam. Erkek erkeğe tatile gitmek daha kolay sanki. Benim kız arkadaşlarım sadece kocişleriyle gidiyorlar. Ben hiç kız kıza tatil yapalım dediklerini duymadım. Daha önce ben bir kaç kez tek başıma gittim tatile..
Yok tek basima da sarmaz yaa gitmem tek basima 😀 olursa birgun sevgilim ozaman dusunurum tatil olayını. 1 haftadir milas fethiye arasinda gidip geliyorum cok guzel cıvıl cıvıl sevgili bulursam dusunurum 😀
Haha sanki bulunca kız hemen seninle tatile mi gelecek 😅 ben yurt dışı turu vs diyorum yoksa deniz kum güneş tatil köyü gibi yerleri tek başıma düşünmem ben de. Onları gördük yaşadık yani. Kültürel gezi vs diyorum. Yurtiçinde tursuz tek başıma da giderim ama yurtdışından bahsediyorum. Konuştuğum arkadaşım da tam karar veremedi, işe ara veremeyecek gibi. Öyle olursa bu yurt dışı turuna kendim gideceğim valla.
Ohh hayat sana guzel akrep gez dolas katedralleri cok merak ediyorum 😀
Bence farklı odada kalacaklarını bilirler ama bir sevişme fırsatı da kollarlar.
hhaahahah
Bence ili ayrı oda tutun ilk gece ayrı kalın ve sonrasına orada karar verirsiniz akışına göre
Ne akışı olacak Allah aşkına 🤣 bi de bakıyormuşum başka kızlarla konuşuyormuş 🤣🤣 ben tek gecelik ilişki de istemediğim için orada sap gibi kalırım 🤣🤣 belki kadın erkek birileriyle sohbet ederim..
Yok ya sizinle gidiyorsa başkası ile konuşmaz. Konuşursa da kendisi kaybeder. Sonuçta tatile gitmissiniz eğer uyusursaniz tabi ki ilerleme olur normal şeyler bunlar
Ne bileyim konuşabilir de yani.. ben bir şey demem.. sonuçta aramızda bir duygusal bağlantı yok..
O mu davet etti sizi? Baş başa mi olacaksiniz arkadaş grubu mi
Ben söyledim yurt dışı turu yapalım diye. Ama önceden o da demişti beraber tatile gidelim diye. O yurtiçi istiyor da, ben yurt dışı, ben belirlemeliyim nereye gideceğimizi. Bir yıldır tanıyorum onu daha. Öyle tursuz istediği yere götürmesine izin veremem. Bir de bana arkadaşının apartindan bahsetti, dedim aparta hayatta gelmem ben. 😅 Yani neler duyuyoruz, insan pazarlayanlar falan. 70'li yıllarda kadını kocası satıyordu mesela. Öyle şeyler duydum.
Arkadaşının apartı ise sorun olmaz ama sonuçta şimdi anlastiniz ve tur ile ikiniz yurtdışına gidiyorsunuz doğru mu?
Henüz rezervasyon yapmadık. Arkadaşının apartı sorun olur asıl bence 😅
Yok ya eskide kalma. Artık Air bnb Lee apartlar çok kullanılıyor. Ama tur da güzel. Nasıl istersen. Eğlenceli olur bir de çocuk kafa dengi çıkarsa seyahatte. Bence güzel tecrübeler bunlar. Ben eşime bile karismiyorum gidiyor senede 1-2 kez
Zaten uyumlu olduğumuz pek çok konu var. Eakide kalmak değil ki bu. Kendimi korumaya çalışıyorum. Pedofililerin bilmem nelerin yaşadığı bir dunyadayiz. 12-13 yaşındaki kızlarla cinsel ilişkiyi normal gören tipler.
tabi pedofililer de var ama sizin böyle bir durumunuz yok. bence keyfinize bakın, çok kriminal düşünmeyin
Güvenemiyorum gözüm kapalı şekilde
sonuçta tanıdığınız biri, ne olabilir ki en fazla.
Beni satar matar 😅
sizi satsa zaten sizinle gelmez ki
Öyle mi ahahhaha
nerelere gideceksiniz?
Daha belirlemedik. Onun izin tarihini bekliyorum. Sonra vizesiz ülkelerden düşünüyoruz.
yaaa heyecanlıdır plan yapmak
Ben Mısır 'a da gitmek istiyorum ya. Kapıda vize varmış 25 dolar. Kahire piramitler Nil nehri görmek istiyorum safari. Sina Yarımadası da vizesiz ve deniz kum güneş dalış dağ tırmanışı falan varmış.
bence Mısır dalış için güzel. Yoksa çok sıcak bu mevsim. Otantik bir Avrupa ya da Yunan adaları tatili güzel olur bence ama siz bilirsiniz tbi.
Evet Avrupa'da vizesiz turlar düşünüyoruz. Aslında interrail ile Schengen vizesi alıp gezmek isterdim de önce bi vizesi yerlere gidelim 😅
Montanegro güzel olabilir
Olurlar. Biri ateş biri barut. İlla ki biri diğerine yaklaşmak isteyecektir. Bu yüzden otursunlar oturdukları yerde bence.
Genelde ayrı odada kalmayı tercih ederim. Rahat edemem.
Karşı cinsten arkadaş kanka vs olmaz
Tabiki ihtimalini düşünür ve ister
Hemcins arkadaşlarım evli hep. Kocişleriyle gidiyorlar 🤣
Bişi diyemicem sen bilirsin ama öyle düşünceler olur mutlaka bakışlarından anlarsın zwten 🙈 sende evlen bir akrep bulalım sanada
Kimse arkadaşlarıyla bir şey yapmıyor ki artık, diğer sorumda ondan da bahsettim. Herkes sevgilisiyle eşiyle bir şeyler yapıyor. Evli arkadaşlarımla görüşürken yanında eşleri de oluyor. Evli olup benimle yalnız şekilde kahve içmeye gelen bir kız arkadaşım var sadece. Onun da yaptığı çoğu etkinlik eşiyledir. Bekar ama sevgilisi olan bir arkadaşım var, o da tatile giderse sevgilisiyle gider.. çift olan insanlar artık yalnız başlarına bir şey yapmıyor gibiler.
Öyleler haklılar da
Erkekleri kendi başına bıraksan birinci gün okey oynar ikinci gün mangal üçüncü gün sonu mutlu sonlu masaja gider diye korkarlar
Aslında sen kızları ayartıp götürseydşn :) kız kıza diye
Kimle evlenicem ya sevgili olamıyorum ki evleneyim. Tanıştığım erkekler el tutma sarılma konusunda istekliler ama hiç bir ilişkiye başlama onun sorumluluğunu alma konusunda istekli biri çıkmadı.. opusunce bile sevgili olamıyoruz yani. Beğendiğim bir erkek arkadaşımsa elini tutarım sarilmasına izin veririm, o artık norm oldu. Kız arkadaşlarım da o iş sende bitiyor diyor. Ben erkeği zorlayacakmisim, nasıl yapcam onu? Ben yapamam ki öyle bir şey. Beni sevgili olarak konumlandiramayan erkeği ben hiç istemem.
Evet yeni tarz olanlar hep öyle bi sorumluluğu alamıyorlar iş yerinde de böyleler. Senle ilişkisini ilerletmek istemeyen admala sen nasıl zorlayscakmışsjn adam istemeden uzaklaştırırsın başka bişe olmaz
Çok kalabalık grup halinde tatil isteyecegimi sanmıyorum.. hem de bayram tatili bitti onlar daha nereye izin alıp gidiyormuş. Alsalar eşleriyle giderler zaten..
Ya olsun 3-5 kız eğlenceli olurdu sana
Kocişleri çalışırken kendileri kaçar gelirlerdi;))
Ama senin işin zor o ilişki mevzularında onda haklısın
Aynen biz hep öyle evlendik falan dedi. Sanki evlenmek çok matah önemli bir şeymiş gibi. Ültimatom vermiş herhalde o.. ayrıca bir ilişki ihtimalini zorlaması gereken kişi kadın mı onu da bilemedim. Yanlış anlama sen de erkeksin 😅 ama bir ilişkide kadın erkeğin psikologu, temizlikcisi, stilisti, danışmanı vs her şeyi oluyormuş 😅 erkeklere yarıyor yani evlilik de öyle, erkeğin daha çok istemesi gerekiyor. Bu arada benim tanıştığım bu adamlar da biri benimle yaşıt biri de 38 yaşındaydı yani artık çocuk diyebileceğimiz yaşlar da değil bunlar..
Bilmiyorum belki sorarım. Bi kız kuzenime sordum o da tatil planını yapmış zaten
Erkek güçlü durur
Yapar eder eyler kadını dahil eder kadını yönlendirir evliliğe doğru götürür olacağjnı anlarda evlilik teklif eder sanki kadın bunları yapacakmış gibi anlatmış arkadaşların. Pısırıkmı kocaları?
Şu olur ilişki sünüyordur kadın hadi yapar o ayrı
20 li yaşlardan itibaren erkek tuttuğunu koparan olur
Bulursun bir iki arkadaş nereye gideceksin kaç gün
Bence de erkek tuttuğunu koparan olacak biraz.. o zaman beni yeterince istemediğin düşünürüm.. yoo aslında o arkadaşımın eşi de girişken yönlendirici.
yurt dışı turu yapmak istiyorum..
Mantıklı aslında gezilir bir Balkan turu İtalya ya kadar
Vizesiz tercih etcem ya
Arnavutluk, Bosna-Hersek, Karadağ, Kosova, Kuzey Makedonya ve Sırbistan gibi yerler sanırım
Sen nereyi düşünüyorsun
Arnavutluk, Kuzey Makedonya, Karadağ, Bosna Hersek düşünüyorum..
Hayırlısı iyi yolculuklar dilerim
Teşekkür ederim
Bu tamamen kadının tavrıyla alakalı beklenti duzeyi
Sonundaki cinsellik yaşama hayali yüzünden
Olurlar
Olur tabikide
Bi umut 😁
Kim olmaz ki
Evet olabilir