Aynı odada mı kalırsınız yoksa ayrı odalarda kalmak daha mı doğru?

Aynı odada mı kalırsınız yoksa ayrı odalarda kalmak daha mı doğru?

Hayır elbette. Her şeyin yolu yordamı var benim için. Bir erkekle nikahsız aynı odayı paylaşmayı uygun bulmuyorum, bence bir kadının sınırları, çizgileri olabilmeli, ve bazı şeyleri eşe özel olarak koruyabilmeli. 🎗
Katılıyorum, kesinlikle öyle.
Teşekkürler 🦋🎗
Sevgilisiyle başka şehre tatile gidebilen ve bunu da kabul eden birisinin aynı odayı paylaşmayı sorun edeceğini pek düşünmüyorum. Bunu bir eleştiri olarak söylemiyorum bu arada ama bir insan zaten tutucuysa bu tatile eşi olmayan birisiyle çıkmaz neden çünkü bu tip şeylerin sonucu başından bellidir aksini söylemek bana göre lafı kıvırmaktan başka bir şey değildir ve gerçekçi de değildir.
Elbette, kişisel olarak kendine alan tanıması gereken durumlar olabilir bunu da konuşarak çözmek mümkün. Aynı ev, aynı odayı uyku ve birliktelik olarak düşünebilirsiniz lakin bunlar iki kişinin rızası ile olabilecek şeyler olduğunu için, sarılıp uyumak mı yoksa ayrı yataklarda mı uyumak istersiniz bunu spesifikleştirip karara bağlanamanız gerekli.
Ayrı odalarda kalmak daha doğru. Sonuç olarak ilerde evlenip eşinin olacağını bilemezsin ayrılık olduğunda da öyle bir anısı olsun istemezsin. Çoğu insan ister şimdi inkar edilmesin de yanlış olduğu için söylüyorum. Ateşle barut yan yana gelmez sonuçta.
Cevap
46Cevap
Merhaba,
Tatile gidiyorsam aynı odada kalırım tabi ki! 😅
aynı odada kalırım tabi ki de evet
Töre sevgiliyle tatile gitmeye izin verir ama aynı odada kalmaya vermez ahahhshdjsj çok günah ayıp olmaz
İkisi farklı, tatile gitmek için evliliği beklemek mi gerekir? Tatile gidilir, ayrı odalarda kalınır 😅
Aynı odada kalınmasını istemeyen kafa, sevgiliyle tatile mi gidecek🤭 evlenmeden başbaşa tatil okey aynı oda günah haram 😂 Farklı değil herkes işine geldiği gibi konuşup yapar tabi o da kimseyi bağlamıyor.
Sevgilim yok ama olsaydı misal, bu onun isteğine bağlı olurdu, eger aynı odada kalmamız onu rahatsiz edecekse farklı oda tutarız sorun değil.
Aynen öyle anlayış ve iletişim.
Sevgilimle gitmem tatile kocamla giderim aynı odada da kalırım
E yani kocayla bi zahmet artık hahah
Bana sevgiliyle tatile çıkmak çok mantıklı gelmiyor ama soruya gelecek olursak herşeyin yeri ve zamanı var ayrı odalarda kalmak daha iyi
Hayır saçmalıktan öteye bir şey değil bu. İnsan karşısında olanı düşünmeli. Gerçi bu devirde kim kimi düşünecek ki? Ne kalp kalmış ne akıl uckurdan beriye.
Tabii aynı odada ama iki odalı olması güzel oluyor çünkü ben biriyle aynı odada uyuyamıyorum. Sonra uyku tutmadığı için tatil zehir olur.
Evet? Niye farklı odalarda kalıyoruz ki hayırdır benden mi gocunuyor eğer rahatsız olursam yerde yatar bir şey olmaz.
Ayrı kalırdım öyle sevgili bulursam sevgili olurum temas yakınlık istemem onun dışında gezelim yiyelim içelim
sevgiliyiz tat, le gitmişiz ayrı odalardayız.. size cok mantıklı geliyormu, bana gelmiyor ama görüşlere saygı duyarım.
Sevgilimle tatile gitmem.
Eşim olma ihtimalini düşünmeye başladığım ilk önce aklıma , sonrada kalbime düşer o duygu.
Kalmayacaksam neden gittik 😂
Tatil yapmak için hahah
Sevgilim ile tatile gitmem, ama olurda gitsem ayrı odalarda kalırım
Oraya kadar gidildiyse muhtemel. Ama tanima gibi bir zaman yasanıyorsa el mahkum :)
Aynı odada aşk dolu bir şekilde kalmak isterim, evlilik dışı ilişki korkum yok.
aynı odada kalırım tabikide onun gtle don gibiyim herr zamann
Hayatım erkekler aynı odada kalmayacaksa sevgiliyle tatile çıkmak istemezler zaten ahdhhd
Sevgili ile gidip ayrı oda da kalmak neyin kafası anlamadım 🤔
P sevgilimle tatile gitmem evli olmadığım birisiyle Ben niye tatile gidiyorum
İyide adam beraber kalın diye tatile gidiyor zaten. İlk sekslerin tatilde olması cok sık olur
Aaa ayip o baska. otelde kalir ben baska otelde :))
Cüneyt Arkın gibi araya kılıç koyarlar ya musriflige gerek yok 😃
Niye ayrı oda mantıksızlık burada başlıyor illa bişeyler mi yaşamak gerekir. Sevgilim ile sarılıp uyumak bile bana huzur verir.
Ayrı odada kalırım evlenmeden ayni odada kalmam ben
En güzeli o da doğru değil ayrı odalarda gitmek lazım
sevgilim iyi niyetli biriyse kalırım onun kişiliği önemli
aynı odada kalmak iki tarafında istemiyecegi şeyler yarataçagı için kalınamaz
Kabul ederse kalırım.
Aynı odada kalırdım
Aynı odada kalabilirim, yakınlaşmamak şartıyla
Evet, kalırım
niye tatile gidiyoruz beraber o zaman :D
Aynı odada kalırdım ama hiç gitmedik
Ayrı odada kalmak isteyen sevgili daha tanımadım
Gitsin odasında uyusun
E heralde yani. niye ayrı kalayım
Aynı odayı paylaşmayacağın kişi sevgili değildir.
Evet aynı odada kalırım
Evet birlikte kalırız
İradene hakimsen aynı odada kalabilirsin
Ayrı oda iyidir. Evlenmeden aynı oda olmasın
Her zaman evet. Sen kalmaz misin
Tutum ve davranışına bağlı.
Evet yoksa niye tatlie gideyim
Kalmak isterse kalırım
Aynı odada kalırız, ben yerde uyurum..
Sevgilimle tatile gitmem böyle dertlerim olmaz
Çok saçma bir soru tabi ki de ayrı odalarda 😅
Yani yok olmadı başka otellerde kalalım