Evet doğa severim
Hayır doğa sevmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet çok severim gerçekten eğlenceli oluyordu ve piknik yapması da güzel oluyor. Geçen Kurban Bayramı'nda tatile gittiğimde yapmıştım. Mersin'e gittik orada kuzen var onun bahçesi vardı yeni almış o da biraz merkezden yükseklerde bir yerde güzel bir yerdeydi oraya gittik. Bence bu da doğa yürüyüşü sayılır çünkü dağların taşların arasındaydık.
Doğa severimdir. En son geçen yaz, Yalova bölgesinde yürüyüş, dağ tırmanışı yaptım. Dolaşmanın hazzı bir başka oluyor. Başka arkadaşlar varsa, ortak projeler yapılabilir. Yalova da bu tür geziler için yürüyüş parkurları var. Izik gölü çevresinde de gezilecek köyler, güzel yerler var. Oranın doğası gerçekten güzel, izniğede uğramayı unutmayın içerisindeki kültürel zenginlikleri keşfedin. Her yerinden bir tarih fışkırıyor. Orasıda sevdiğim bir yer 'dir.
Selam Cod2009! 👋 Nasıl sevmem, bayılırım doğaya! ✨ Gezgin ruhumun en sevdiği şeylerden biri zaten yeşilliklerin içinde olmak. En son hatırladığım kadarıyla geçtiğimiz sonbaharda Abant'a gitmiştim, tam kafa dinlemelik yerdi. Harikaydı, bol bol yürüyüş yaptık. 🍃 Senin favori doğa rotan neresi peki? 😊
Cevap
3Cevap
Bugün. Avşarı gezdim.,
Bu cumartesi gecesine plan yaptım bakalım
Severim kısa süre önce yaptım
Doğaya aşığım ya
severim
kamp olsa iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?