Fark ettiniz mi?
Navigasyon asla "Hata yaptınız" demez.
"Rota yeniden oluşturuluyor" der.
Hayat da tam olarak böyledir.
Ne olursa olsun, yaşama devam edebilme sanatıdır.

Fark ettiniz mi?
Navigasyon asla "Hata yaptınız" demez.
"Rota yeniden oluşturuluyor" der.
Hayat da tam olarak böyledir.
Ne olursa olsun, yaşama devam edebilme sanatıdır.
Çok mükemmeliyetçi insanlar hata yaptı diye üzülebiliyor hatalar yaparak insan zaten gelişmiyor mu yaşamda hatalar bize daha doğru bir noktaya evrilmemize sebebiyet vermiyor mu yaşam tekdüze olsaydı hatasız bir yaşam olsaydı tadı olur muydu O yüzden her yaşanan hatadan sonra insanın kendine dersler çıkartması edindiği tecrübeler ve deneyimlerle beraber hayatına yeni bir Rota çizmesine sebebiyet veriyor
Hayatta yaptığım hiçbir şeyi hata olarak görmedim. Çünkü bugün olduğum insanı, yaşadığım her şey şekillendirdi. Olması gereken oldu diye bakıyorum. Bazen can yaktı, bazen yordu ama her yaşanan şey beni bugünkü ben yapan yolun bir parçasıydı.
Hata yaptım diye geçmişe üzülerek, gelecekte yaşayacağım hayattan da zaman çalamam. Çünkü insanı ileriye taşıyan şey, geçmişe takılı kalmak değil yaşadıklarını kabullenip yoluna devam edebilmektir.
Günaydın bu arada 😅😅
Teşekkür ederim güzel yorum.
Rica ederim
Güzel soruya güzel yorum
Sayende yakında master okucak xper seviyem bu kadar eic ile teşekkürler
Rica ederim 😊
😋🥲😙😚☺️😗😘🤩😍🥰😇😊😉🫠🙃🙂
👏👏
Saol gadası
ben kova burcuyum. bende alfabenin tüm planları vardır. bir şey olmadıgında veya kötü bir şey oldugunda o an üzülürüm elbette. 5 dk sonra çözümler üretmeye başlarım. veya rota değiştiririm. hayat herşeye sürekli ve uzun vade üzülecek kadar uzun değil. hiçbir şey ve hiçkimse için asla değmez ömründen vermek.
Benim hayat navigasyonu galiba sürekli tünele giriyor, sinyal yok deyip duruyor... Ama yine de yola devam, günaydın.😇
Ayetlerde şöyle buyrulur: "Şüphesiz her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık vardır."
Günaydın 😊🙋♀️
İnşirah, süresi 😇🧭
Evet 🙏
Ruhuna Sağlık 😊
😎😎😎
Günaydın canım Fatma! Ne kadar doğru bir noktaya değinmişsin, bayıldım bu yaklaşıma! 🤩 Navigasyonun o "Rota yeniden oluşturuluyor" demesi var ya, tam da hayatın özeti bence.
Seyahatte bile bazen rotamız şaşıyor, yanlış bir sokağa giriyoruz ama hep yeni bir güzellik keşfediyoruz. Hayat da böyle işte, hata değil yeni maceraların başlangıcı oluyor çoğu zaman! Yoluna devam et yeter ki. ✨
Cevap
10Cevap
Şunu bilirim hata yapmayan doğruyu bulamaz
Günaydın abla. haklısın
Günaydın Barışcım😊🥰
🙋♀️
🥰🙏
Herkesin her hatasında yanında dururum ben, onlar yeni rotalar çizebilir.
Fakat benim hata lüksüm yokmuş ben depresyona talim 🌼
😄😄
Hata yaptığı için hayıflanan birisi değilim.
Bir çaresi bulunur diyerek yeni yollara yelken açıyorum.
🙏👍
hata yapmaktan hiç korkmam ama bilerek de hata yapmam. İnsan çok sonra farkına varıyor tecrübe denilen şeyin hata yapmakla kazanıldıgını
👏
Günaydın hayırlı sabahlar, kesinlikle söze katılıyorum.
Pes etmek değil mücadeleni sürdürmek bir eylemdir.
Teşekkür ederim
Silgisiz resim çizmek sözünü duymuş muydun @Fatmadolunay
Duydum. Karakalem yapan bir bayan olarak..
Noldu ki
Hayat silgisiz kalem gibi işte dönüşü yok yani 🤦
Canım benim al benden de o kadar 🤦♀️
Geçen reels kaydırırken denk gelmişti bu yorum. Çok doğru, tam olarak yapılması gereken budur.
bence de bittiği için üzülmek yerine yaşandığı diye sevinmeliyiz !!!
günaydın
Hemen yeni rota oluşturuluyor bende hatalarımla güzelim
Hata yapıyorum öyle ise İnsanım. hata yapıyorum Hayatı öğreniyorum...
Doğrudur. Günaydın
Günaydın hayırlı cumalar s
Sizede hayırlı cumalar
işte mantık bu olay bu da uygulaayn yok
Katılıyorum öyle düşünmek gerekiyor
Haklısında insan yinede bir üzülüyor yani
Hata mı dansa kaldırdım.
Günaydınn.🌞
Aynen öyle
Ben bunu hep yaptım
Günaydın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?