Evet arkadaşlar yaklaşık 10-11 yıldır bomboş bir hayat geçirdim. şu an 18 yasindayim. yarından itibaren hayallerimdeki insan olmak gerekenleri yapmaya başlıcam Allah izin verirse ölene kadar devam ettirilen. ve gerçekten istediğim gibi yaşamaya başlayıp istediğim gibi birisi olursam her ay ya da 2 ayda bir burayı güncellerim. Gelin yarindan itibaren sizde yeni bir hayata başlayın, hayal ettiğiniz kişi olmak için çalışmaya başlayın ve yarın hayal ettiğiniz kişi olma yolunda doğduğunuz ilk gün olsun sizde benle beraber başlayın.( Niye böyle bir başlık açtığımı bende bilmiyorum ama siz genede beni dinleyin , ilerde nasıl değişiklikler olucak? Bakalım bakalım :D
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayattan derin yaralar alan neşterin sterilliğini sorgular mı böyle gelmiş böyle gidecek
Abi neden olumsuz düşünüyorsun ki neden başaramayasin , başaran insanlardan ne eksiğin var onlarinda iki gözü iki kolu iki ayağı var seninde , onlar başarmayı calisarqk çok çalışarak başardı. bizde calisirsak bizde başaririz , ilk bir ay başarılı olursam bir ay sonra güncellerim burayı
Karamsar ve acı dolu bir insana zevk veren şeyler bir süre sonra o kadarda etki etmez doğanın kanunu bu nehir bile fazla suyu kusuyor değilmi ben artık dünyevi hayatı geçtim ölümü istiyorm
Abi ne yaşadın ki bu kadar :( genede pes etme , ölmek hayattaki en kolay şey çünkü ölmeyi herkes başarıyor kimi 30 yılda kimi 100 yılda
Dostum zaten ölmek için yaşamıyormyz
Hayır , her insanın yaşama amacı vardır , hayat felsefesi vardır ölmek için yaşıyorsak hayvanlardan farkımız olmazki ( burada hayvanları aşağılamak için demiyorum) . demek istediğim önemli olan öldükten sonra dünyaya birakabildiklerimiz kanka,
Namaza mi başlayacan?
İnşallah onada en kısa zamanda basliyacam şu an baslayacaklarim düzenli spor (3-4 yıldır spor yapiodum ama düzenli değil) sonra düzenli ders çalışma (dersde çalışıyorum ama oda düzenli değil) , sonra istimnayi bırakıcam gerçekten hayat enerjimi bitiriyor araştırmak istersen nofab tr yaz googleye. bir sürü şeye başlıcam daha doğrusu düzenli olarak yapmaya başlıcam. inşaallah başarırim , basarirsam bir ay sonra editlerim
İstimna nedir?
Mastürbasyon kanka 1 ay oncesine kadar normal sanıyordum bu işleri ama nofab tr ile tanıştım sende boş bir zamanında siteyi incele ,1001 zararı var illetin
Mastürbasyonsuz hayat mı olur kanka? Hiç yapmasan rüyanda yapıyorsun. En iyi rahatlama şekli
Knk bende 1 ay öncesine kadar öyle sanıyordum işte ruyalanma yoluyla boşalmak testesteron seviyesine neredeyse hiç etki etmiyormus ne anlatiosun felan diceksin sana hepsini anlatmam 1-2 saat sürer knk sen beni dinle boş bir zamanında googleye nofab tr yaz ilk çıkan siteye gir kayit ol ya da olma , oradaki yazıları oku , youtubede ise neverfap akademi diye bir YouTube kanalı var onun videolarını izle dediklerimi boş bir zamanında yap 1-2 saat incele bunları demek istediğimi anlicaksin çok fazla zararı var bu illetin
Ne alakası var ya? Ben bir hafta yapmadan durunca kasıklarım tsklarim ağrıyor. İlla boşalmam lazım? ya da seks yapmam lazım rahatlamak için. Hiç yapmadan durulur mu ya?
Knk nofabtr kasık ağrısı içinde çözüm var bir sürü soğuk suyla belden aşağı duş almak mesela. Knk birde önyargılı olmamak lazım nofab konusunda. irade meselesi , iraden ile sende bırakabilirsin. nofab trde forumda bir abi. 600+ gündür mast. Yapmıyor yazısını oku hatta ben atarım sana bulup yarın
Seks yapmak nofabda serbest kanka , nofabin amacida o zaten kişinin kendi kendini tatmin etmesini engellemek bende yeniyim nofab forumunda ,10 kere dedin dicen ama boş vaktinde araştır kanka nofab i :D
İlginç bir mevzu ya. Ama mastürbasyon yapinca sekse biraz uzak kalıyorum. Sevgilim gözleri ile yalvarıyor resmen beni becer diye.
Hshshwhwhwhhwhw hahahahahahaha
Knk bende 1 ay felan oldu işte şuana kadar maks 19 gün dayanabildim ,90 gün dayanınca başarılı olup basariosun işte hedef 90 gun nofab (mastürbasyonyok ) demek galiba Türkçe çevirisi öyle biseydir. sonra hayat kaliten felan artiyomus ben başarılı olursam güncellerim gerçekmi değilmi diye , ama sende dene sen kendin gör gerçekmi değilmi :D
Jejejejehttps://www. nf-tr. com/index. php? topic=8552.0 knk şu yazıyı oku boş zamanında yazan eleman bilimsel olarak da kanıt sunmuş ama En iyisi senin kendin deneyip görmek
Knk jejeje yi silipde gir link atmaya levelim yetmiyordu böyle yaptım :D
tamam kanks çok yardımcı oldun? İnceleyecem
Rica ederm
Bravo sana... umarım hep daha ileriye gidersin
teşekkür. İnsallah sende istediğin kişi olursun
Ne başlıyo la evde kal 😂✋
Köy gibi bir yerde yasiom abi burada korona felan yoktur heralde :D insan yok zaten çok az nüfus. sende başla yarın istedigin kişi olmak için calismaya
İstediğim yerdeyim abim 😂 çok uzun zaman önce başladım ben
İstediğin kişi olmayı nasıl başardın abi , bu işin püf noktaları neler?
İnsanlar hep hata yapar
Tabikide yapar, ben Geçmişte yaptığımız hataları birdaha yapmamak üzere dedim abi
Umarım öyle olur
Sende başla knk , başarılı olursam bir ay sonra editlerim
Sende beni takip et
1 sn knk ediym
Sahimi hazırım
Çok iyi sende başla yarın , hayal ettiğin kişi olmak için calismaya başla her anlamda , son nefesimizi vermedgimize göre geç kalmadık. başlayalım, basarirsam bir ay sonra güncellerim
Başla bakalım
Sende başla , beraber başlayalım