Kişilik & Karakter Yeni başlangıçlar yapmayı sever misin ne kadar cesaretiniz var? Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor “Belki de yeni bir başlangıç yapmanın vaktidir. Yeni bir başlangıç içi her şeyi yıkmanın vakti.” Yeni başlangıçlar yapmayı sever misin ne kadar cesaretiniz var? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Severim ama cesaretim yok keske baska bi sehirde herseye yeniden başlasam İstanbul hayalim hala var orada yaşanmaz sadece gezilir diyolar yaşanmazsa da deneyip görmek istiyorum ama cesaretim yok 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Severim 1 2 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Eddy_0606 1 yıl Rica ederim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet yeni başlangıçlar severim ben 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar