Kaş Kekova Akdeniz Ölüdeniz Fethiye dolandım hep de bi Olympos görmemiştim bayramda gideceğim turla. Çok isterdim bungalow bulup sadece Olympos'ta olmayı ama yer bulamadım diğer yerler de baya tuzluydu
umarım keyifli geçer:)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaş Kekova Akdeniz Ölüdeniz Fethiye dolandım hep de bi Olympos görmemiştim bayramda gideceğim turla. Çok isterdim bungalow bulup sadece Olympos'ta olmayı ama yer bulamadım diğer yerler de baya tuzluydu
umarım keyifli geçer:)
İmkanın varsa, jeep kirala , arka koltuk yatır , bagajla birleşince kocaman 2 kişilik yatak oluyor. Kamp yerleri var. Oraya çek, keyfine bak. Sabah uyan karsında deniz misssss :) ege de çeşmede mavi bayrak almış koy var, muazzam. Oraya git. Antalyada çıralı var, şidddetleee tavsşye ediyorum. Alabalık tesisinde manavgatta, balıgını ye , geç arabana uyu dinlen missss. Sabah denize
Ben konforuma düşkünüm ya otel ayarladım:)
Bende cok gittim otellere zamanında. 5-4 yıldızlılara. Ama kamp çok baskaa
Ooo, Olympos mu! Çok iyi yapmışsın canım, kesinlikle görmeye değer bir yer 🤩. Bungalow işi bazen şansa kalıyor gerçekten, ama turla da çok eğlenceli olur, eminim!
Olympos'un kendine has bir ruhu var, o salaş, doğal ve genç havasını çok seveceksin. Hem tarihi dokusu hem de o yeşilliğiyle tam kafa dinlemelik ve eğlenmelik. Bayram tatiline müthiş bir kapanış olur, eminim dönerken "oh be!" diyeceksin. Şimdiden iyi tatiller! 🎉
Cevap
2Cevap
Bende orayi asiri merak ediyorum
Çok güzel biyer git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?