Spartaküs dizisindeki en sevsiğiniz kadın karakter hangisi? Benim 2 numaralı kadın olan Saxa. Kadın hem güzel rol yapıyor, hem oynadığı karakter dizideki kadın karakterler arasında en karizmatik olanı hem de kadının kendisi de güzel 😄 Dizideki hiç sevmediğim kadın karakterler ise 7 ve 5 numaralı olan kadınlar. Çünkü 7 numaralı olan Laeta güzel rol yapamıyor dizide en kötü rol yapan kişi bu yüzden sevmedim. 5 numaralı olan Nevia ise irite edici bir karakter. Bu karaktere dizinin 3. Ve 4. Sezonlarında gıcık kaptım 😄
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bende varsa yoksa Sura (6).. Spartacus onun için Romaya savaş açtı..
Evet Spartaküs o kadın için Romaya bayağı diş biledi 😄 Bencede Sura güzel bir kadin ama Saxa daha güzel gibi 😊 Sura da seksi olmasının hakkını veriyor o ayrı bir konu.
o Anca Gannicus bakar :D
Gannicus ile Spartaküs dizideki en sevdiğim karakterler 😄 Dizi biraz daha uzun olsaydı daha güzel olurdu be. 39 bölümde diziyi bitirdiler.
tarihe göre gittiler..
Saxa derim kesinlikle. Savaşçı ama bir o kadar da şehvetli bir hatun🔥
İzlemedim
Bence izleme ya bu dizi kızlara göre değil 😄 Kızlara göre biraz fazla bir dizi.
Konu ne
Roma İmparatorluğu Avrupa'yı ve Kuzey Afrika'yı işgal edip, buradaki insanları köle olarak kendi ülkesine getirir ve gladyatör olarak eğitmeye başlar. Romanın köleleştirdiği insanlar mecburen hayatta kalmak için arenalarda birbirleriyle dövüşüp birbirlerini öldürürler. Gladyatör dövüşlerinde her yıl hayatta kalmayı başaran 1 gladyatöre özgürlüğü geri verilir. Fakat gladyatörler özgürlük için birbirlerini öldürmek yerine birlik olup isyan etmeye karar verirler. İlk başlarda gladyatörler aralarında güzel bir şekilde organize olup Roma İmparatorluğu'nun ordularını defalarca yenilgiye uğrayırlar. Fakat bunun üzerine Roma kölelere karşı en güçlü ordusunu sahaya sürer ve bu ordunun komutanlığına Crassus ile Pompei isimli generaller getirilir. Bu generaller gladyatorleri yenilgiye uğratır. Bu dizi de bu anlattığım olayları çok güzel bir şekilde anlatıyor. Fakat dizide çok sayıda +18 cinsellik ve dövüş sahneleri var 😄 Bu diziyi izleyip bitiren kızları tebrik ediyorum.
+18 dedin can evimden vurdun bak
Neden? +18 dizileri mi izlemeyi seviyorsun?
Evet
O zaman bu dizi tam sana göre. Bu dizide her türlü +18 olay var :) Dizide çıplaklık yüksek seviyede. Bu tip sahneler hoşuna gidiyor sanırım
3 6 8 9
9...
Viva bianca