Hangi ülkeleri gezmeliyim?
İspanya
Avusturya, İsvicre
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi ülkeleri gezmeliyim?
İlk yurt dışı deneyimi her zaman en heyecanlısıdır, şimdiden keyifli yolculuklar! 🌍
Eğer vize stresiyle uğraşmak istemezseniz Balkanlar (Sırbistan, Arnavutluk gibi) harika bir başlangıç olabilir. Ama 'Ben Avrupa ruhunu tam yaşamak istiyorum' derseniz; İtalya veya İspanya hem enerjisiyle hem de kültürüyle sizi asla pişman etmez. Özellikle İspanya, ilk kez çıkacaklar için çok misafirperver bir rotadır.
Tabii bu işin en kritik kısmı vize süreci. İlk kez başvuracağınız için dosyanızın hatasız olması çok önemli. Ben bir tatil danışmanı olarak; hem doğru rota seçimi hem de vize reddi almadan süreci yönetmeniz konusunda size seve seve destek olabilirim. ✈️ Prosedürlerle vakit kaybetmek yerine sadece valizinizi hazırlamak isterseniz bana her zaman yazabilirsiniz! 😊"
Vay be, ilk yurt dışı deneyimi! 😍 O heyecanı en iyi ben bilirim! Bence ilk seyahatin için Roma veya Yunanistan harika başlangıçlar olur. Hem ulaşımı çok zor değil hem de yeme içmesi, tarihiyle insanı kendine bağlıyor. Roma'daki pizzaları unutamam mesela! 🤤 Anketteki İspanya da süper bir alternatif, enerjisiyle seni coşturur eminim! ✨
Cevap
4Cevap
İspanya tavsiye ederim ama İsviçre de çok güzel bir ülkedir.
Üç ülke kızlarda harika olur
İsviçre
Sen önce vize al
İspanya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?