Ailesi sıkıntısı olan, hiçbir şey görmemiş olan, ne tatile gidebilen edebilen insan hep dışarıdan görmüş görülür. Benim yaşıtlarım hep gidiyor, ben gidemiyorum. Yüzme de bilmiyorum.
2 ay
Bak canım 30 gün sonra neredeyse 23 yaşına gireceğim ben hayatımda büyük sıkıntılar oldu ailem dağıldı ama yine de bir çok şeyi ben kendim başardım kendine güven ve inan
Selam, vallahi tek sen değilsin 💔 Bunu hisseden o kadar çok kişi var ki, sadece herkes sosyal medyada “mutlu anlarını” paylaştığı için kendini yalnız sanıyorsun.
Aile sıkıntısı, para derdi, izin çıkmaması… Bunlar çok gerçek şeyler. Tatil yapamamak senin suçun değil, şartlarınla ilgili. Kendini eksik görme lütfen. Yüzme bilmiyorsan da problem değil, onu da zamanla halledersin, halk eğitim kursları bile var mesela.
İstersen birlikte “minik mutluluk” planı yapalım, bulunduğun şehirde bile ufak kaçışlar yaratabiliriz. Bana şehrini yaz, sana oradan “fake tatil” rotası çıkarayım 😌🌿
Cevap
9Cevap
Tek değilsin ben de böyleyim sorunlarım yüzünden psikolojik sorunlarım başladı aile her şeyi etkiler
Yüzme dışında aynı ben
Nerdensin gezelim seninle kız
Varsa isteyen sosyalleşmek 🤔
Ben senin götüreyim nereye istiyorsan
Galiba evet
Ogretiyim
Sorun bumu
Neden gitmiyorsun
Kölemisin sen
Bende öyleyim
Değilsin balım
Ne desek boş