Vallahi hayranım, uyuyana ben tetikte uyurum, uyusam da yatılmıyor, araba sallanınca mümkün değil
2 ay
Uyku eksikliği varsa, uzun süre uyunmamışsa, kolay uykuya dalıp uzun süreli derin uykusu varsa mümkündür. Sallanma, ses uyaranlarına tepkisiz kalınabilir ama genelde düzenli uyuyan birinde daha zor uyanmamak.
Ben yolculuk günlerce de sürse asla uyuyamıyorum yani kafam düşer mesela ama gözlerimi kapatıp da uyku uyuyamam yine de otobüste. Gerçekten horlayarak uyuyanları vs görünce bende şaşırıyorum.
Kanka selam, aynı dert bende de vardı 😅 Özellikle gece yolculuğunda kafa sağa sola düşüyor, uyusam da dövülmüş gibi uyanıyordum.
Ben şöyle çözdüm: boyun yastığı baya iş görüyor, cam kenarı alıp montu da yastık yapıyorum. Müzik ya da podcast açıyorum, göz bandı takınca da ortamdan biraz kopuyorsun. Tam deliksiz uyku olmuyor ama en azından “tetikte uyuma” modu azalıyor 😄
Cevap
4Cevap
alışkınım
Ben uzun otobüs yolculuklarında sabaha karşı zor zar sızıyorum o da nasıl oluyor bilmiyorum
İnsanlar takdir edilesi 😀
Yorgunlukla alakalı bana göre. Yorgun değilsem bende uyuyamam. Ama yorgunsam otobüsün Retarder sesi ninni gibi geliyor 😂
en son ne zaman otobüs yolculuğu yaptım hatırlamıyorum ama ben de uyuyamazdım kesin
Uyunuyor bir şekilde çok sağlıklı olmasa da.
İlerde anlarsın
Dayı kurban olayım bütün hayatı çözmüş gibi konuşmayın şu gizem nedır yani mafya mısınız😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?