daha geçen hafta kastamanuya gidip geldim o yol bana bitmedi ve 5 dk dahi uyumadım :(
yarın sa bodruma yolculuk var ve yine gece uyumak iin önerileriniz var mı?
yarın sa bodruma yolculuk var ve yine gece uyumak iin önerileriniz var mı?
Kendimi bildim bileli izmit Rize arasında gider gelirim eskiden 18 saat suruyordu şimdi yollar yapılınca 15 saate dustu ama en fazla 1 saat uyuduğumu hatırlarım uykun hafifse uyuman zor anca gözlerini dinlendirirsin ama uyku hapı alırsan faydası olur sanırım.. Birde otobüslerde tv felan var ya da filim ya da müzik dinleyebiliyorsun şahsen ben en son rizeden geldiğimde yolun nasıl bittiğini snlamadım
valla gayet güzel uyuyorum keko muavinlerin "abey kalk geldik kalk geldik" diye beni uyandırması fix bir olaydır
tişikkür ediyorum:D
Rica canım
önerim yok çünkü yolculuk sırasında uyuyabilmenin özel bir yetenek olduğunu düşünüyorum şükür ki bu yetenek bana tanrı tarafından bahşedildi ve dilediğim yolculukta kafamı cama yasladığım an uyuyabiliyorum sdfgdjkl
Film filan izlerim. Kitap okurum müzik dinlerim. Arada kıvrılır uyurum. Arkadaşlarımla mesajlaşır sohbet ederim. Oyun oynarım telefonda.
Cevap
27Cevap
yanimdaki amca dövecekti beni bikeresinde :) ben uyuyamam diye hic bisey icmiyorum sonuç yine uyuyamiyorum. sen nasi oluyoda 2 bardak kahve içip abur cubur yiyip anında uyuyosun dedi :) tabi molalardada uyudugum icin. beni kaldırıp cay ismarlarken söyledi bunlari
geçen hafta 1 günlüğüne kuşadasına gittim giderken pek uyuyamadım.
Gelirken sadece molalarda uyandım yapılan anons sesine en son uyandığımda şehre girmiştik.
1 gece önceden uyumamak veya az uyumak yolda uyumana bayaa yardımcı oluyor.
illa ki uyurum. uykum yoksa bile can sıkıntısından uyurum. Ankara-İzmir 8 saat geçmiyor başka türlü :(
Hadi yol arkadaşı olsa ya da kesintisiz internet olsa filan uyumam da.
ama hafiftir uykum :(
otobüs durur uyanırım. otobüs yavaşlar uyanırım. muavin geçer uyanırım filan :/
genelde uyuyamam, küçüklükten beri hayalini kurduğum tek şey arabada veya otobüste yolculuk ederken uyuyabilmek olmuştur ama size yemin ederim 14 saatlik yolculuk yapsamda uyuyamıyorum
Malesef uyuyamam :( uyusamsamda dakikalarla sinirlidir :) ama otobuslerde tv var artik sikinti yok film falan izliyorum :)
Mide bulantılar kusmaya geçer uyumak için dert ettiğin şeyleri kafandan at karanlığa odaklan en azından gözün dinlenmiş olur:)
Asla uyuyamam yolculuğun sonunda mala dönmüş olurum hep
Aynen :)
Genelde gece yolculuk yapıyorum ve...
_kitap okur
_bir seyler yazar
_müzik dinlerim-- yorgunsam uyurum.
hiç uyuyamam ben de... İyi ki artık bu tvler falan var da zaman geçiyor..
Migde bulantısı hapı içersen uyursun yan etkisi uyku yapıyor.
3 sene önce en arka 5 li koltuklarda tanımadığım sevgililerin arasında sap gibi kalmıştım. Kafayı koyacak yerde yok, öpüşme sesleri de geliyor sağlı sollu. Mecburen o pozisyon bana 5 saat boyunca kavak ağacı gibi dik durup o şekilde uyumayı öğretti
ben kafamı koyduğum gibi uyurum :D gece uyanık kalmayı dene gündüz mecburi uyursun.
bir saatlik yolda bile uyuyorum. Yeter ki fırsat bulayım.
uyuyamıyorum son seferlerde ilaç almıştım gene de deliksiz bir uyku olmadı
Sen gene sadece uyuyamıyorsun.. Bende uyuyamıyorum ama yanımdakini uyutmuyorum. :)
Türkiye dedigin olmaz yanındaki seni rahat bırakmaz en Son kendini ya yemek tarifi ya da onun evine misafir etmiş olarak bulabilrşsşn
45 numarali koltugu özellikle ayirtip arkada yatar uyurum
Bende uyuyamam
telefonla ugrasirım ya da
yolu izlerim
Ben şahsen 13 saatlik yolda bile uyuyamıyorum uykum varsada uyuyamıyorum alışkanlık olsa gerek...
Bandırma Elazığ arası 20 saat ama uyuyamadm her gidişte malesef :)
Hasta değilsem uyuyamam. Relax çayı alıp yolculuğa çıkmadan önce içiver.
Ben uyuyamam yanımdakine kafa atarım uyuklarsam, kitap oku, internete gir, film izle vs. Yola uykunu alıp öyle çık en güzeli
müzik dinlerim genelde tv falan izlerim öyle geçer. Otobüste kolay kolay uyuyamam.
saatlik yolda en az 5 saat uyurum hatta 7 saat olduğu oldu
Vallahi Hep otobus seferlerimde En Önleri secerım Cunki Şoför Adam Uyumaz :DDD
yolculuk esnasında kesinlikle uyuyamam bu yüzden kara yolculuğunu pek sevmiyorum
Yolda uyuyamıyorum. Uzun yolda sıkıntı oluyor.
Yolu izleyim derken uyuyamam ben.
Uyumazsam zaman geçmiyor.
genelde yolu izlediğim için uyumam
kafayı koyar koymaz uyurum kesıntısız uyurum
Genelde muzik dinlerim
Ucakla git bosver otobusu yollar tehlikeli
ara ara :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar