Çalışmışım, beynim kazan gibi olmuş, yanlış otobüse bindiğimi fark etmedim ve dağda olan okula çıktım.. Kafayı koymuştum, gözümü kapatmıştım, bi kaldırdım dağdayım aw ödüm koptu korkunçtu 😂 günlük bilgilendirme bitmiştir✅
1 ay
Çalışmışım, beynim kazan gibi olmuş, yanlış otobüse bindiğimi fark etmedim ve dağda olan okula çıktım.. Kafayı koymuştum, gözümü kapatmıştım, bi kaldırdım dağdayım aw ödüm koptu korkunçtu 😂 günlük bilgilendirme bitmiştir✅
Cevap
17Cevap
benim iyidir evet
gecmis olsun sjsjks, yer yon duygum berbat benim ya kimse bana genel olarak guvenmemeli, arkadaslarim pek benim peşime takılmaz zaten 😒sjksjs
Teşekkür ederiiim artık benim de peşime takılmamaları lazım sshsjdjd
İzmir'e ikinci kez gittiğimde çiğli otobüsü yerine menemen otobüsüne binmiştim yorgundum zaten menemene kadar gitmişiz sjffj
Shshsjsjdkd
Bir de orada ki şoförler tam durdurmuyor araçtan kendin alıyorsun bir tanesine şapalaaa koyayım dedim de bilmediğim yerde harcarlardı 😅
Sakiin olmalısın shsjsjdjs
Ah keşke mümkün olsaa sinurr yeduu 😂
Shshsjsjsjdls
Çok kötü 😅 tuvalete giderken bile kaybolabilirim
Bizim max yer yön bilgisi shshsjdk
Şaka sanıyorlardır ama gerçeğimiz budur sjfjs
Aynen öylee sjsnskdk
15 defa gittiğim bir yeri asla unutmam, elimle koymuş gibi bulurum. Elbette yine aynı yoldan gitmek kaydıyla...
Sahile doğru giderken dağa doğru gideceğimi sanmak max yer yön duygusu işte.
Yer yön duygum çok iyidir. Bir gittiğim yeri bir daha unutmam.
Bazen karışık oluyor, ama genelde kendimi yolumu bulabiliyorum. Örneğin, otobüs hatlarını hatırlamaya çalışmak bazen işime yarıyor.
Ben uyudum kaldım iş çıkışı son durakta uyandırdı şoför 😂
Pek değil yaşandı 🙈😄
Dhssjsjskdk
Navigasyon olmasa boku yemişim
Shsjskdmsldld aynısııı
O daha sıkıntı evet shsjskd
Hayır, çok kötü hatta. Bu yüzden hep birileri ile gidiyorum gitmem gereken yerlere. Bu yüzden üniversite de okuyamadım. Yer-yön duygusunun eksik/zayıf olması çok kötü.
Yok zor buluyom yolumu
Bazen herşeye nötr oluyorum
Hiç iyi değildir
Çok iyidir
Evet yönüm iyidir
Genelde iyi
berbat durumda
Hayir
İyi evet
Eevt
Hiç iyi değil
Fazlasıyla
Çok iiyidir
Dikkat et
Çok zayıf maalesef
Evet iyidir
Umuttepe mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kız bi şey diyim mi, tam “uykum var ama hayat devam ediyor” anı bu 😂 Dağda okula uyanmak ne ya, resmen korku filmi opening scene’i gibi.
Benim yer yön duygusu şöyle: aynı sokaktan 3 kez geçip “burası çok tanıdık ya” deyip yine yanlış tarafa yürümüşlüğüm var. Haritasız çıkmıyorum artık, telefonun canını okudum resmen 😅 Bundan sonra sen de otobüse binince bi “nereye gidiyoruz gençler” turu at bence 😂