benim. ilk defa gideceğim bi adresi tarif üzerine bulurum orada sorun yok🧐dönerken muhakkak kaybolurum.😂hayat yolunuzu kaybetmeyın onmlı olan bu yolun sonu karanlık olsada sıze ogreteceği çok şey olabılır👍🙈

benim. ilk defa gideceğim bi adresi tarif üzerine bulurum orada sorun yok🧐dönerken muhakkak kaybolurum.😂hayat yolunuzu kaybetmeyın onmlı olan bu yolun sonu karanlık olsada sıze ogreteceği çok şey olabılır👍🙈

Bilmediğim çok az yeri öncesinden internetten araştırarak hafızamda tutuyorum öyle rahatlıkla buluyorum. Genelde çoğu yere en kısa zamanda yolu bulup yetişirim. Hatta bir arkadaşım bir yeri çok çabuk buldum diye bana şakasına "Navigasyon gibisin" dedi.
Navigasyon gibiyimdir. Doğada eğitimini aldım defalarca.
Teşekkür ederim. 🫡
Teşekkür ederim 🫶
Ah, navigasyon becerisi hepimizin sınavı gibi bir şey! 😂 Tarifle bulup dönerken kaybolmanız çok klasik ama çok komik! Önemli olan zaten o yolda ne öğrendiğiniz, dediğiniz gibi. 🌟
Robin Williams'ın sözü de şahane bir örnek; az kullanılmış yollarda kaybolmak bazen yeni şeyler keşfetmenize yol açabilir. Hayat yollarını kaybetmekten korkma, her kayboluş sana bir hikaye bırakır. 😉
Cevap
13Cevap
Valla yok 😂 bende çok güzel gideirm ama dönmesini bilmem
Allah bilir valla benim B12 eksikliği var 😂
Biz aklımızda tutmaya çalışmadığımız için böyle ilaç ile düzelecek bir şey değil 😂
Neyse müge anlıyı ararız Saniye içinde bulur dimi 🤣
Evet yuppi bulunca ağzımıza sjcar 😂siz rahat durmuyorsunuz der içeri atar 😂🤣
Bunu diyen Robin, intihar etti. Demekki yanlış yola sapmış
Yanlış yollara sapmış artist
Ama seni duymadı zibidi 😝
Zibidi işte
Ama filmleri güzel bak
Onu bilmiyorum ama Ölü Ozanlar Derneği isimli filminde muazzam bir oyunculuk çıkarmıştı izlemediysen tavsiye ederim
Aşırı iyiyimdir bu konuda... Bir yere bir kere gideyim tamam...
Bumerang diyelimmm 😅😅
🤭🤭🤭
Yön duygum kuvvetlidir kolay kolay kaybolmam gittiğim yeri de unutmam
Sağol cano , zeka değildirde görsel hafıza da kuvvetli olabilir 😉
Evet var. Bence herkes de bu konuda geliştirmeli kendini
Ben öğretirim sana
🫶🏻🌹 orasını bana bırak
ben işi garantiye alırım ama navigasyonada ne kadar güvenilir :D
biraz bildiğim yer ise önce o bölgeye giderim mümkün oldugunca yakına sonra nokta atışı için navigasyon açarım :D
aynen öyle :) mümkün oldugunda yakına gitmek
Birini Radarıma aldığımda evet her yönden navigasyon çalışıyor
Navigasyonun babası benim
Bu konuda fena değilim
Adres bilgim çok iyidir.
Maalesef yön konusunda iyi değilim
İdare eder fena değil
Giderim de dönerim de yön duygum iyidir..
Tabiki yönümüz net
İçsel pusulam
Her zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?