İnternetim var, laptopum da var. Ekstra tertemiz bir hava... Köpeklerim var. Kuzu ve kaz da besliyoruz. Bir sürü erik, kiraz, kayısı, şeftali, elma ağaçları. Yazlar köyde güzel geçiyor.
2 ay
İnternetim var, laptopum da var. Ekstra tertemiz bir hava... Köpeklerim var. Kuzu ve kaz da besliyoruz. Bir sürü erik, kiraz, kayısı, şeftali, elma ağaçları. Yazlar köyde güzel geçiyor.
Tabiki de tam istedigim gibi bir ev olursa yasarim zaten ben de böyle bir sey istiyorum apartmanlardan kalabaliktan artık sıkıldım
Herseyin olduktan sonra sorun yok
Güzel bir setup kurarim yanina laptop tablet eger yapabilseydim tasarim isleri yapardim freelance olarak evden calisirdim yaninda baska işler de olur rahat güzel sekilde gecinip giderdiimm
Aynen kanka. Aksam erkenden uykum geliyor sabah erkenden kalkıyorum. Şehirde insan gece doğru düzgün uyuyamıyor bile.
Aynen oyle ramazanin basinda uyku duzenim bozuldu tamamen gerci tamamen bozuktu da ama bunun etkisi de var etkiliyor temiz hava alacak ortam yok binalar arasinda sıkışıksınnn güneş görmüyon düzgüncene nasil olacak her zaman diyorum Amerika gibi olacak tek iki katli evler olacak bu binalardan kurtulmamiz lazim
Kesinlikle.
DutchConnection selam 🧡
Senin anlattığın köy hayatına kim hayır der ya, rüya gibi 😂 İnternet var, laptop var, köpekler, kuzu, kaz, bahçede meyve ağaçları… Şehirde para verip “organik” diye kandırıldığımız her şey bedavaya geliyor resmen.
Ben böyle bir düzende kışları şehir, yazları köy yapmayı çok isterdim. Full köye yerleşmek için de senin kurduğun konfor şart gibi duruyor. Şu an baya özendim, yer var mı ben de geleyim? 😄🌿🐶🍒
Cevap
2Cevap
Ege de güzel bir köyse yaşarım ben ama öyle iş falan yapmam
Eylülden sonra bende köye taşınacağım inşallah
Neden eylül
Yeni eğitim döneminde taşınmayı düşünüyorum çünkü
Hayalim bu. Köy yerim var. Ama evim kötü durumda. hayvanlarım var. Yakın.
Listenin ilk sırasında
Güzel bence
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?