Köyde yaşamak ister miydiniz?

Ben "şehirden indim köye" hayatı yaşıyorum. Ben, İstanbul'da doğup büyüdüm. Sonra köyüme taşındım. Memleketimde üniversite okudum, üniversite okurken yurtta kaldım. Sonra komşu ilden biriyle evlendim. Evleneli 1 yıl oldu. Şu anda da eşimin köyünde oturuyorum. Eşimle bize köyde ayrı bir ev yapıldı. Yanımızda eşimin baba evi var. Eşimin bütün kız kardeşleri ve erkek kardeşleri gurbete çıkmış. Babası ise çocukken vefat etmiş. Annesi, onları zorlukla büyütmüş. Şu anda ise eşimin baba evinde sadece kayınvalidem yaşıyor. Biz, onun evine komşu olduğumuz için hiç yalnızlık çekmiyor. Kayınvalidem çok iyi birisi, onu hiç yalnız bırakmıyoruz. Ama eşim, işi gereği bazen haftalarca eve gelmiyor. O zaman yalnızlık çekmesin diye kayınvalidemi yanıma alıyorum. Beraber çok iyi anlaşıyoruz. O, bana köy işlerini öğretiyor. Beraber tarla yapıyoruz, hayvanlara bakıyoruz, bu şekilde üretim yapıyoruz. Ben ise atanmaya çalışan bir öğretmen adayıyım. Vakit buldukça KPSS'YE çalışıyorum. Genel olarak sakin bir hayatım var. Siz, sakin bir köy hayatı yaşamak ister miydiniz?

Evet, köyde yaşamak isterdim.
Hayır, köyde yaşamak istemezdim.
Zaten köyde yaşıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Köyde yaşamak ister miydiniz?