İlk yurt dışı tatili için hangisi daha mantıklı: İtalya mı İspanya mı Fransa mı?
3 ay
Kendin gezeceksen ve dil bilmiyorsan İtalya. Çünkü gezilecek her yer birbirine yakın. Yani sadece Roma'ya bile gitsen bir hafta gezersin. Gerçi yine de üçü arasında ilk gezi için İtalya derim. Fransa bana çokta güzel gelmedi. Paris beklentilerimin altında kaldı. Ancak yazın Güney Fransa çok güzel. İspanya zaten çok güzel ama bilen biriyle gezmen lazım
Eda selam, çok güzel üçlü seçmişsin, insanın canı direkt bilet bakmak istiyor 😂✈️
İlk yurt dışı için bence en mantıklısı İtalya. Roma–Floransa–Venedik üçlüsü hem çok turistik, hem yürüyerek bile gezmesi kolay, hem de yemek olayı inanılmaz keyifli. Makarnaydı, pizzaydı, dondurmaydı derken aç kalma riskin sıfır 😅
Fransa da çok güzel ama Paris ilk sefer için biraz pahalı ve yorucu gelebiliyor. İspanya ise daha eğlenceli, hareketli bir tatil istiyorsan süper; ama ilk deneyim için İtalya sanki daha “garantili seçim” gibi.
Ne tarz tatil hayal ediyorsun, biraz anlatsan beraber rota bile çıkarırız 😎
Cevap
12Cevap
Bunu meyve gibi düşünebilirsin kimin muz sever kimi kiraz kimi karpuz 😊
Üçü de ben başka..
Kültür sanat tarih her açıdan çok farklıdır...
Ama sıralamaya kalksam şahsen İtalya Fransa ve İspanya olarak değerlendiririm 🙏🏻🌹
Almanyada yaşıyorum İtalya tavsiye ederim
Benide götür köpeğin olarak ne istersen yaparım 🥹
Ben olsam italyaya seçerdim. Süre ne?
Sesi bulamıyorsun eğitim al ama şarkı söyle bence
İspanya Nudist beach planım bu yaz.<İlk olacak
Itqlya
Çıkma
İtalya
Baki ye git
Yeni üye misin
Güney Afrika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?