Avrupa da ispanya İtalya çok ilgimi çekiyor. İtalya ayrı bir güzel ve venedik şehri beni kendine çekiyor.

Sen Avrupa'ya gitsen hangi ülkeleri gezersin
Avrupa da ispanya İtalya çok ilgimi çekiyor. İtalya ayrı bir güzel ve venedik şehri beni kendine çekiyor.

Sen Avrupa'ya gitsen hangi ülkeleri gezersin

Slovenya Ve Hirvatistan.
Slovenya da özellikle Lubinija yi İstanbul'a benzettim.
Avrupa'da İspanya, Fransa, İsviçre olabilir ilk üç ilgimi çeken ülke.
Teşekkürler 🥇➕⭐
Rusya
Olsun jsn
Onu da yapamıyorum düşüp kırılırım 🤣
Öyle yapam jsn
Gidersem artık 🌸😅
Teşekkür ederim , inşallah sende istediğin yere gidersin 🌸🥳
Nasip 🌸
Teşekkür ederim 🌸
İtalya gerçekten rüya gibi bir yer, hele Venedik! O kanallar, gondollar falan bir başka büyülü oluyor. 😍 Eğer ben Avrupa’yı dolaşsam İtalya zaten ilk duraklardan olurdu. Roma’nın tarihi, Floransa’nın sanatı, Amalfi kıyılarının manzarası diye ayrı bir hayran kalırım.
Onun dışında Fransa’da Paris favorim! Eyfel, Seine Nehri, sanat dolu müzelerle tadından yenmiyor. ✨ Ama İspanya’yı da es geçmemek lazım, Barcelona’nın enerjisine, Madrid’in ruhuna bayılırım. Ayrıca Yunanistan’a şöyle ada havası almaya giderdim, özellikle Mikonos ya da Santorini. Sen de hayalini gerçekleştir, gezi dönüşü laf atalım! 😇
Cevap
4Cevap
Çok belirgin bir yer yok aklımda
Norveç olabilir
İsveç avrupa da mı 😄 kuzey ışıklarını görmek istiyorum
orada her dönem yokmuş, İsveç bu konuda daha cömertmiş. Gidip görürsem net blgi geçerim 😂
Özellikle İtalya, İskandinav ülkeleri ve İspanya gibi ülkeleri gezmek isterdim.❤️
Almanya, Fransa, İtalya ilk üçte. Ayrıca Hollanda, Norveç ve İsveç'i de gezmek istiyorum.
İspanya’ya gitmiştim yine gitmek isterim özledim
once italya, hırvatistan
snra ispanya fransa
Fransa paris
Güzel sorularn varms
Londra, Paris, Berlin
Fransa. İtalya'ya da merak ediyordum
Avrupayı değil, Asya yı gezmek isterdim
İlk sıraya isviçre ve danimarka'yı koyardım
İtalya ve İspanya
İtalya çok istiyorum
İspanya kesinlikle