Tatil & Seyahat Bir Avrupa ülkesinde yaşama şansınız olsa hangi ülkeye giderdiniz? Guardinhoo Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bir Avrupa ülkesinde yaşama şansınız olsa hangi ülkeye giderdiniz? Bir Avrupa ülkesinde yaşama şansınız olsa hangi ülkeye giderdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
münzevibirisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Ya yorumlara koptum. Millet daha Avrupa ülkelerinin hangileri olduğunu bile bilmiyor. Birde bunlarla benim oyum bir işte. Coğrafya bilgisi sıfır. Ben Almanya diyorum. 1 0 Yorumla
BadmanCan Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl danimarka kesinlikle şehir olarak da doğu yakasında kopenhag ve civarı 0 0 Yorumla
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% +1 yıl Tabiki TÜRKİYE https://www.youtube.com/embed/CiD1zaSC9V4 0 0 Yorumla
agushstos13 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Memleket isterim ne başta dert ne şikayet olsun. 2 0 Yorumla
Lualua_ Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Bosna hersek. Cunku turkiyenin azerbaycanla birlikte 2 dostu 0 0 Yorumla
herzmanhaklıyım Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl avusturalya 1 2 Yorumla arananadam016 +1 yıl Çoğrafya süper ,😃 Yorumla Guardinhoo +1 yıl 😂😂 Yorumla
rabiaa12 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 65% +1 yıl İstanbul Avrupa yakası 😂😂😂🌸🤣🤣🤣🤣 0 1 Yorumla -AXU- +1 yıl Sesli güldüm 😂😂😂 Yorumla
Bezginbiri10 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Almanya, Belçika, Isveç, avusturalya, Amerika. 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 597 cevap paylaştı. kuzey avruğa ülkelerinden herhangi birine... 0 0 Yorumla
YayburcuÇookötü Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Avrupa diyor adam. Avustralya Avrupa da yok. 0 0 Yorumla
Fenaao6 Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Amerika dermişim 0 6 Yorumla Guardinhoo +1 yıl Avrupa Yorumla Fenaao6 +1 yıl Hiç bir yer Yorumla Fenaao6 +1 yıl @SinemCeylin weil der bescheuert ist Yorumla Guardinhoo +1 yıl @SinemCeylin anlamıyoruz şekil yapmayın Yorumla Fenaao6 +1 yıl @SinemCeylin aynen da sind nur behinderte bence hahahaha Yorumla Guardinhoo +1 yıl @SinemCeylin özele geçin isterseniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ya yorumlara koptum. Millet daha Avrupa ülkelerinin hangileri olduğunu bile bilmiyor. Birde bunlarla benim oyum bir işte. Coğrafya bilgisi sıfır. Ben Almanya diyorum.
danimarka kesinlikle şehir olarak da doğu yakasında kopenhag ve civarı
Tabiki TÜRKİYE
https://www.youtube.com/embed/CiD1zaSC9V4Memleket isterim ne başta dert ne şikayet olsun.
italya ama floransa şehri..
Bosna hersek. Cunku turkiyenin azerbaycanla birlikte 2 dostu
avusturalya
Çoğrafya süper ,😃
😂😂
İstanbul Avrupa yakası 😂😂😂🌸🤣🤣🤣🤣
Sesli güldüm 😂😂😂
Almanya, Belçika, Isveç, avusturalya, Amerika.
isviçre
kuzey avruğa ülkelerinden herhangi birine...
İsviçre
Avrupa diyor adam. Avustralya Avrupa da yok.
Fransa
İtalya
Hollanda
Amerika dermişim
Avrupa
Hiç bir yer
@SinemCeylin weil der bescheuert ist
@SinemCeylin anlamıyoruz şekil yapmayın
@SinemCeylin aynen da sind nur behinderte bence hahahaha
@SinemCeylin özele geçin isterseniz
İngiltere
Alamanya