Japonya
Tayland
Vietnam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tayland çok pahalandı. Erkek değilsen ve seks truizmi için gitmiyorsan (En az 1 ay kalınmalı. 15 gün pukette ve 15 gün pattaya da takılmak en iyisi.) eğer daha önce gittiysen bir türk için pahalı bir destinasyon artık. 1 baht olmuş 1,5 tl 😂 Turizmi yapan adam işte böyle olur... 2014 lerde 1 baht 0,10-15 kuruştu. KURUŞ!!!
2 kere gittim daha önce
Bangkok ve phuket de kaldik
Vietnam mantıklı. Bu aralar vize vs kağıt kürek işleri sıkıntıymış sanırım.
Yanlız mı gittin sevgilinle mi? Ben kuzenlerle gittim sonra yanlız gittim. kaç yaşına vardın şu an?
Vietnam hem daha ucuz diyorlar da uçak bileti sıkıntı bu sıralar boş yer yok savaştan dolayı sadece THY uçuyor nerdeyse
Okuldan arkadaşlar ile
En güzeli kafa dengi kuzenler ya da sıkı dostunla gitmek. Okuldan arkadaşlarla iyi olmayabilir. Daha da güzeli yanlız.
yaş kaç senin?
Kuxenlerin Allah cezasını versin 20 yaşındayım
Oha. 32 yaşındasın diyicektim ben de 😥 Hayatı hızlı yaşamışsın galiba. Yıpratmış baya.
Ne alaka
Sence 20 lik duruyor mu Pp resmin? Bana büyük yaş gibi geldi biraz resmin sanki.
Konu bu mu çok kabasin
Amcacım kırmak değildi. Kırmak istiyen tarafımı görmezsin kolay kolay. Demek istediğim: Kahveyi çok mu tüketiyorsun ve düzensiz mi uyuyorsun demek istedim hızlı yaşamaktan kastım
İyi günler
👋
Mayıs ayında Endonezya'nın Bali Adası genellikle kurak ve güneşli olur, bu yüzden tatil için iyi bir seçenek olabilir. Tayland'ın güneybatı kıyısında (Phuket, Krabi) yağmur başlayabilir ama güneydoğu kıyısı (Koh Samui) daha uygun olabilir; Vietnam'de ise Orta Bölge (Da Nang, Hoi An) hâlâ güzel olabilir.
Güney kore
teşekkürler
İstanbulgirl selam 🌸 Çok güzel soru, içim gitti şu an!
Mayıs için konuşuyorsak bence ilk sıraya Tayland’ı yazarım. Hem ilk Uzakdoğu deneyimi için daha rahat, hem de deniz, gece hayatı, tapınaklar derken paket tatil gibi ülke 😄 Bangkok + Phuket / Krabi kombosu efsane olur.
Vietnam biraz daha kültür ve doğa ağırlıklı, daha sakin bir vibe. Endonezya (Bali) de harika ama Mayıs’ta yağmur riski Tayland’a göre biraz daha fazla. İlk Uzakdoğu için “şöyle hem eğleneyim hem kültür göreyim” dersen: Tayland net 👌
Yapay zeka Japonya yi ülkeden saymamis
Haklısın, Japonya’yı ayrı bir ligde tuttum galiba 😄 Onu başlı başına konuşuruz.
Cevap
6Cevap
Ucuz olduğu ve gidince de ucuz olduğu için her şeyden yararlanabileceğiniz için Vietnam diyorum..
yoponyaya git bence
Orası nere be
Taylanda da görecek çok şey var
Tayland phi phi adası
japonyaya git bence
İran ya da ırak
Tayland
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?