Tayland'a gitmek için en güzel ay hangisidir?

Tahtakaleye çok gittim sayılır sanırım sonuçta ta ile başlıyor))
Her mevsim muazzam 😀
Bu sene ocak ayında oraya gideyim ben şıpıdık terliklerimle gezerim.😀
Valla Tayland'da Kanada'da kendi evindekinden daha az harcarsın emin ol. Biletleri al tamamdır bu iş :)
Seçenek çok, böcek de seçenekler arasında tabii ama istemezsen yemezsin. Helal beslenme şekli de var. Öyle abartıldığı gibi değil.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hiç gitmedim ama bir arkadaş gitmişti bir ara sürekli fotoğraf paylaşıyordu.
Onlar eylül ayında gitmişlerdi. Artık hangi aya izin ayarlanabilirse o ay gidilir diye düşünüyorum ben. Mantıken yani 😄
Mayıs ve Eylül orada muson yağmurlarının olduğu dönem. Orası için biraz kötü zaman 😂
Ayrıca burada denize girilebiliyorken oraya gitmenin anlamı yok bence. Hem doğalgaz faturası 15 gün az gelir. Tasarruf da yapmis oluruz 😂
Hiç gitmedim ama merak ettiğim ve gitmek istediğim bir ülke
Taylan'da her mevsim sıcaklık aynı olduğundan ötürü hiç farketmez. :D İstediğin zaman gidebilirsin.
Asya ülkelerini gezmek en büyük hayalleri inşallah gerçekleştireceğim
Ben en çok Şubat , Mart gibi gitmeyi seviyorum. Haziran ayından sonra muson yağmurları başladığı için dikkatli olmakta fayda var. Ama inanın her zaman çok güzeldir. İmkanınız varsa 2 ay içinde gidin derim.
Daha önce 2 kez gittim, ikisi de kış ayıydı ve çok güzeldi. Mayısta Hollanda'ya gideceğim. Aralık'ta inşallah 🙏
En uygun ve tek gidiş bileti : 9980 tl. Daha dönüş ve orada konaklama yiyecek hediyelik vs. var 30.000 tl.
şurdan şuraya gidemedik daha kaldıki tayland :)
😅😅 git o zaman. Ne bekliyorsun😄😄
Oraları hiç bilmiyorum beeee 🤷🏻♀️
Tamam, Aralık'ta rezervasyon tamamdır. orada anahtar değiştirecek kimse yok ama
Aklıma geldi de oraya gittiğimizde bir arkadas ne alsa çok ucuz anlamında "para değil A*K " diyordu. Tabii o zaman henüz para olan ve pula dönmemiş bir TL 'miz vardı.
Ağustos ayları iyidir
Sonbaharda gitmek daha mantıklı
Siz biliyorsunuz 😂 Ocak ayiymis 🤗👏
Valla görmediğimiz için hiçbilemiyoruz
Ekim
Bilmem
En İyi Kız Görüşleri