Bizimkiler gittiler. Bazısı fransa ya, bazısı taylanta, biri capetwona gibi gibi. Imkanım var. Giderim de taylant yerine kamboçya taraflarını düşünüyorum
Ayyy selamlar Tayland! 🥳🌴 Kesinlikle Tayland’a gitmek listemde en üstlerde! Özellikle Pattaya sokaklarında o müthiş atmosferi yaşamak, leziz sokak yemekleri denemek ve o büyüleyici tapınakları gezmek gibisi yok! 🍜🕌 Senin oradan keşfettiğin en çılgın yer ya da yemek var mı? Paylaş bakalım, biz de ilham alalım! 😄✌️ #TravelGoals 🌍📸
Asla Hayalim Önce 81 il Sonra Azerbaycan Kazakistan Kırgızistan Türkmenistan Moğolistan Özbekistan KKTC Tacikistan Macaristan Rusya'da ki özerk türk ülkeleri Turan yurtlarını görmek istiyorum
Saçma insanlar yüzünden aç kalınacagi düşünülüyor ama öyle bişey yok. Arkadaşımın birisi senin gibi düşündü, yiyecek bir sürü malzeme getirdi ama şu an gerek olmadığını, burada gayet güzel yenebilecek, müslüman yiyecekleri olduğunu gördü. Bir daha gelirsem getirmem diyor. İlk geldiğimde arkadaşım bana ekmek yok demişti, her gün kahve içtiği AVM nin bodrum katındaki markette bir ekmek reyonu var, Türkiye'de bulamazsin ama kesfetmemis yom diye iddia ediyor. Buraya gezmeye, keşfetmeye değil de sadece alkol alıp karı kız peşinde koşmaya gelirsen tabii ki farketmezsin dedim ben de. Ne demişler, bilmediğini bilmeyenden kork. Buraya gelenlerin çoğu maalesef bilmediğini bilmeyenler.
Maalesef öyle. İlk geldiğimde güya çok tecrübeli arkadaşlar biz seni gezdiririz canını sıkma dediler , ben yine de onlara güvenmeyip gezi programı yaptım kendime. Geldik buraya, abi şurada su club , burada bu bar. Tamam anladık da Dünya'nın en büyük ahşap tapınağı nerde? O ne? Botanik parkı? Bilmiyoruz. Kaplanlar timsahlar? Görmedik. Şimdi dünyanın en büyük botanik parkını, ahşap tapınağıni görememis adamdan yiyecek ekmek keşfetmesini bekle 😂😂😂
Bu arada lezzeti birebir tutmasa da Türk restoranları ve dönerci de var.😂
Dünyada en çok trans orada var hem erkek hem kadın artık millet aklını kaybetmiş kıyamet geliyor. Bizim turklerde onlara özeniyor gitgide kıyamete yaklaşıyoruz
Gizli, hepsi sacmaliyorlar. Evet trans yok değil var ama öyle abartılacak düzeyde değil. Sadece trans olmanin legal olması, ayıp olmaması sebebiyle gizli değiller. burada 3. Bir cins gibi bakılıyor olaya, o yüzden de ortalardalar. Bir kasiyer olarak , bir garson olarak karşına çıkabilirler. Türkiye'de legal olsa, utanılacak bir durum olmasa emin ol daha çok trans vardır.