Bende aklımı çelen, şöyle gözümü gönlümü acan iskandinav ülkelerini tek basima ziyaret edip, miss gibi bi sauna guzel bi masaj birer drink kombosu yapabiliyorsam neden olmasin 😅 en azindan akli bende kalmaz..
23 Yorumla
En İyi Cevaplar
u +1 yılSevgilim olmuşsa güvenimi kazanmış demektir.
Her yere yapışık ikiz gibi gidecek değiliz 😀29 Yorumla- +1 yıl
İşi gücü vardır belki ala ala 😂
Bana bak olmayan şeyin kıskançlığını yaşatma bana geliyorlar soldan sağdan 😂 - +1 yıl
Pisler 😒
- +1 yıl
Ama daha komiği şu. Arkadaşlarim 6 ayda bir giderler , Oraya gidince saat farkını bahane edip iletişimi de kesiyorlar. Bir gün dedim ki esleriniz tahmin ediyordur buraya geldiğinizi. Salağa yatıyorlar, ya dedim onların da işine geliyorsa bu durum. Siz onları kandırdığınızi zennederken onlar sizi yiyorsa. Hepsi kıpkırmızı oldular, çünkü o ihtimali hiç düşünmemişlerdi. 😂😂😂
- +1 yıl
Ovvv çok iyi demişsin ağzına sağlık 😀
- +1 yıl
Valla yüzlerini görmen lazımdı. O saniye Türkiye'ye dönmek istediler 😂
Açıkçası arkadaşlarımla ben de gittim ama oraya varınca ilk söylediğim şey burası çok güzel ve eğlenceli bir yer ama çapkınlık yeri değil, eşinle sevgilinle eğlenmek için müthiş bir yer. Ve gelince eşime anlattım. Geldikten 4 ay sonra beraber gittik, inanılmaz eğlendik. Şimdi de beraber gideceğiz tekrar.
Tayland çirkin kadın yoktur, az votka vardır sözünün hayata geçmiş hâli. Benim gibi alkol sevmeyen insanlar için pek de çapkınlık yeri değil. Ayık kafayla o kadınlara kimse bakmaz 😂 - +1 yıl
Teşekkürler efem 😀
- Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u +1 yılÖmürlük izin veririm ya.
211 Yorumla- +1 yıl
Gitmem :D italyaya gidelim orada benlikler de var, derim
- +1 yıl
İtalya daha eğlenceli
- +1 yıl
O zamansa evde oturmak en güzeli djsj
- +1 yıl
Benim istediğime yere götürecekse ok yani 😅
- +1 yıl
Çok thank u 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 23,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBenimle giderse evet
11 Yorumla- +1 yıl
Seni de götürürse batar ama barış , bilet fiyatina baksana 😂
- Tatil & Seyahat konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılGitsin.
Eğer o kadar ucuz yollu karılarla birlikte oluyorsa kendi midesi.
Beni bağlamaz.
Geldiğinde beni bulamaz ayrı konu. :)24 Yorumla- +1 yıl
Yalan mı?
Elin midesizi yüzünden hastalık kapamam. 🙂 - +1 yıl
Güvenemem. Kimse kusura bakmasın 🙂
+1 yılÇoğu ladyboy, yani çüklü. Dikkat et, leblebi yemeye giderken leblebiler döte kaçmasın 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Böyle dediğine göre gitmeden internet yorumlarına göre yorum yazmışsın belli. Gitseydin hiç de öyle olmadığını bilirdin dostum.
- +1 yıl
Yok, giden arkadaşlarımdan. Sadece öyle bir ihtimal var, onun dışında kızları da güzel, ülke de güzel. Cevabım espri ağırlıklı zaten.
- +1 yıl
Tahmin ettim de ama öyle anlatıldığı gibi değil. Ladyboy barları zaten bir sokakta ve hepsinde de yazıyor. Arkadaşların anlaşılan o sokağa girmiş. 😂😂😂
- +1 yıl
Belki masajda denk gelmiştir, bilmiyorum 😂
- +1 yıl
Berber değdirmesi gibi 😂
- +1 yıl
Yok yok, barlar özellikle yazıyor ladyboy var ya da ladyboy yok diye. Öyle bizdeki gibi kandırma, kaktırma, maddi çıkar için düzenbazlık düzeni yok adamlarda. Ahlaklı olmanın ne demek olduğunu Tayland'da görebilirsin. Hadi her şeye rağmen alkollü kafayla yine de bir yanlışlık oldu, bilemedin, ladyboy söyler sana ben ladyboy'um sorun olur mu diye.
- Tatil & Seyahat konusunda 818 cevap paylaştı.
u +1 yılNe yani ben gitmiyor muyum ? Dönünce beni bulur umarim ksksks
18 Yorumla- +1 yıl
Tamam izin degil gidiyoruz o zaman jejj
- +1 yıl
Sen etiketi neden verdin... beni hatırladın mı? Profil fotonu ben secip atmıştım sana😂
- +1 yıl
Evet ben o yum 😂 gittim 2 yil ara verdim simdi yine buralardayim... iyi yaptın boyle daha iyi 😂
- +1 yıl
Gelir gelmez uğraştım 😂bos durmayim bari teşekkür ederim
m +1 yılİzin veririm. Dönerse benimdir, dönmezse hiç benim olmamıştır
11 Yorumla
+1 yılTayland 24 bin mi olmuş peh arada bi niyetimiz vardı içimizde kaldı
13 Yorumla- +1 yıl
ya araplarıyla mı gidecez kanka ne gerek var. Beline kuvvet.
Aman ladyboy lara dikkat
Ucuz seks ve insan midemi bulandırıyor benim 🤮🤮🤮🤮15 Yorumla
+1 yılYani o da İtalyaya gitsin mantıklısı bu 😂😂😂
243 Yorumla- +1 yıl
İtaliano spesiyallerinin tadına bakar farklı deneyim olur bence. Tayland da da leblebi yok zaten hahahahausux
- +1 yıl
İtaliano spesiyalleriyle senin ne alakan var sen taylandda yam nuanı ye otur. Sevgilin italiano spesiyalleriyle damağını şenlendirsin. Muhtemelen o italyadan döndüğünde sana yallah diyecek sen Taylanddan dönene kadar sevgilini mumla arayacaksın 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Olsun yer değiştirirsiniz işte ayrı ayrı takılın sen italyadayken de o floridaya gider 😂😂😂😂
- +1 yıl
Sen sevgililerini aklı kıt olanlardan seçiyorsun sanırım biraz ajajajakskskskdpdllflg
- +1 yıl
Ben öyle hissettim 😎
- +1 yıl
Hisler dünyasında yaşamıyosak niye sevgili yapıyoruz?
- +1 yıl
Hissiz hiç bir şeyin anlamı yok o yüzden o tez çürür bence zorlama hahahahauau
- +1 yıl
Ben neyi zorluyorum?
- +1 yıl
Söz uçar yazı kalır sende yazı da işe yaramıyor ajsjskdkdkfkfkkg
- +1 yıl
Günaydın ruhlar alemindeydik en son ajajsjsjdjdjfjf
- +1 yıl
Doğru ikisi farklı hisler aleminde yaşıyoruz hislerim çok kuvvetlidir benim
- +1 yıl
Ben yakaladım seni ama 😂😂😂
- +1 yıl
Hıı sen öyle san 😎
- +1 yıl
Sen belli olmadığını düşünüyorsan bu senin yanılgın deve kuşu misali ajajajajajajsjsjsıs
- +1 yıl
Bence yanılan sensin, hem de devekuşu misali :) ajajajajajajsjsjsıs
https://ibb.co/myCFs23 - +1 yıl
Farketmez yine aynı mana çıkıyo hajahahahsjx
- +1 yıl
Pes eden de yok hadi benim huyum pis sen benden de beter çıktın be 😂😂😂😂
- +1 yıl
Bana yetişkin muamelesini layık gördüğün için müteşekkirim 😂😂😂
- +1 yıl
Ruhum çıtır hahahshdjcjfjfkvoglgl
- +1 yıl
Çocuk gibi gülmenden belli çıtır olan bence sen değilsin kevrek bir karakterin var gibi
- +1 yıl
50 yaşına gelmişsin nerdeyse senin yaşındakiler torun seviyor sen hala KS de kadınlarla fingirdeme peşindesin 😂😂😂
- +1 yıl
Eşinde senin gibi gelip burada erkeklerle senin gibi vıcık vıcık konuşup random atabilir o zaman hiç sorun yok 😂😂
- +1 yıl
Himmm, son 2 cevabın gösteriyor ki yaşını 35 yapmış ergenin birisisin. Karın agrin belli oldu.
O zaman şöyle diyeyim. Yapmadığını nerden biliyorsun? Yapıyor ya da yapmıyor sana ne ki bundan? Ha yapıyorsa ben genişim, yapmıyorsa zamparayim. Bir kurtulamadiniz şu klasik Türk kafasından. Surda 3-5 cümle yazıp eğlenirken bile belalti dusuncelerinizle kirletiyorsunuz burayı.
Ben Tayland'a eşimle gidiyorum Aralık'ta ve bu ilk gidişimiz de değil. Gayet de guzel eğleniyoruz ve eğlenmeye gidiyoruz zaten. Eşim de bilir ki ben kimseye yan gözle bakmam. Erkekleri zaten hep böyle de kadınların şurada iki samimi cümle yazdık diye olayı fingirdesmek olarak algılamasıni anlayamıyorum. Böyle düşünüyorsan ne isin var KS'de? Git yoluna bak. Saçma fikirleriniz ile insanlari yargilamayin. Kendinize saklayın. Ya da çok da bir yerimde, ne yaparsanız yapın ama benden uzak durun
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen oraya kız bulmaya gidiyorsun ve bunu sevgiline dile mi getiriyorsun qq
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgilin doğa mi ayrıca Tayland'da ot bile yok qq ne doğası
+1 yılErkeklerin sevişme işi neden bu kadar önemseniyor sanki çok gerekli varlıklar.
Defolsun gitsin ben de çeşit yaparım arkasından ppu ha ha ha..02 Yorumla- +1 yıl
Tayland denince neden aklınıza hemen sevişme geliyor yaaaa. Hem doğası hem eğlencesi müthiş bir yer. Hayatımda aynı yerde hem bu kadar güzel gezip , hem bu kadar eğlenip hem de denizin tadını çıkardığın , Aralık -Ocak'ta burada milletin poposu donarken plajda güneşlendigin , hem de son bir kac yıla kadar bu kadar ucuz başka bir yer yok ki.
- +1 yıl
Sevgilinizin aklına gelen şey bu olduğu için açımı o yöne çevirip cevapladım yoksa aklıma o geldiğinden değil. Yok izin vermem bilmem ne dediği için. Sanki bir erkeğin şeyini birinin bilmem nesine bilmem ne yapmasını çok kıymetli arz etmesinden dolayı. Yoksa aklıma neden bu gelsin. Sevgilinizin aklına bu gelince biz de cevabımızı o yönde vermek durumunda kaldık. Kendi kendinize eğlenmenizden mutsuzluk duyuyor izin vermiyor denize girmenizden üzüntü duyuyor izin vermiyorsa ayrı bir ruh hastasıysa onu bilmem. Neyse bana ne ya.
Tayland gibi bir fuhuş ülkesine kendim de gitmem sevgilimin de gitmesine izin vermem.
10 YorumlaSende mi yaa sevgilim eylülde gidiyor 😎
11 YorumlaBeni de götürsün gidebilir tabi😀
12 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 416 cevap paylaştı. Hayır vermezdim x😃
11 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Leblebi için Çorum'a gidilir mi😄😄
11 Yorumlaİzin almasına gerek yok
11 Yorumla
+1 yılKocacım tabii gidelim aşkımmmm derim
111 Yorumla- +1 yıl
Zaten bütün gün iş yerinde tek başına tatilde de mi tek başına olsun yahu?
- +1 yıl
E getirir sana bırakırım o zaman 😂
- +1 yıl
Noldu büyük oğlum gibi bebek bak deyince kaçtın 😂
- +1 yıl
Kız olsa kız vereyim diyeceğim de inan bende de yok 😂
- +1 yıl
Ayıp da mı değil görmeyeyim mi ben Tayland’ı 😂
- +1 yıl
Onlar 18 olana kadar ne hale getirirler beni acaba
Boşarım gitsin sonra
12 YorumlaSevgilim izin verse mali durumum izin vermez