Tatil yapmak istiyorsan, önce ne yapmak istediğini ne istediğini çöz. Amaç kafa dinlemek mi yoksa eğlenmek mi? Dostlar seni tatilde görsün diye tatil yapacaksan eğer, istediğin tatili gerçekleştirememiş olursun.
Tabiki Dubai.. benim de hayallerimin arasında oraya gitmek var umarım böyle bir ekonomideyken oraya gidecek bütçeni ayarlayıp gidebilirsin, gerçekten büyük bir lüks çünkü şu dönemde Dubai tatili.. şimdiden iyi tatiller 🙂
Millet benim memleketime gitmek için para biriktiriyor hahahahahaha bence sen kendı ulkende vakit geçir para biriktirmek ile gidilecek bir yer değil dubai. ha illa gidecem diyorsan kasımda falan git hastanelik olma sıcaktan : D
Nasıl yani? Ne kadar para harcayacsksin ki tatil için Dubai pahalı bir yer. Kapadokya harcayacağın paraya uzuluuorsin ancak dubaiye harcayacağın paraya nasıl uzulmezsin
Dubai tabii ki. Kapadokya tatili pahalı olmaz ki istediğin zaman gidebilirsin. Yani Kasım da oraya gitsen yine yazın Dubaiye gidecek paran olur ikisini de yap en iyisi.
Temmuzda Dubaide normalde 41 derece sıcaklık olur. Şimdi Kapadokyaya gidin gerisi Allah kerim derim. Ama elbette Dubai'de Kapadokyadan daha fazla birşeyler görebilirsiniz.
Gez dolas yasa farketmez insanlar parayı bulunca ev alicam araba alicam diyor anca sen ne guzel yeni yerler goruyorsun insallah guzel gecer tavsiyem yurt disi
Banada yurt disina gitmek kolay degil diyorlar ama bunu diyenlerin altinda lüks arabalari var ben araba almak yerine biriktirip yurt disina gezmek istiyorum bunu neye göre diyolar anlamiyorum
Valla ne kadar para biriktirirsen biriktir Kapadokya kadar kazık bir yer yok ben tatil için gittim turuslik bir yer olduğu için ne alırsan 3 katını veriyorlar ya bir şişe suyu bile 6 TL ye satıyorlar otel desen aman Allahım hiç değmez bir gecesi 2 bin ve üstelik yemek dahil değil bir yemek yiyelim dedik önümüze iki lokma bırakıp 500 TL ödedim üstelik aç kalktım doğru düzgün yemek kültürü de yok evet gezilecek yerleri çok güzel ama bellirli büyük bütçeyle gelmen gerekir yoksa çok sıkıntı yaşarsın
Ölürüm ama Araplara para yedirmem. Üstelik Dubai'de turistik değerde hiçbir şey yok. Giden bir arkadaşım sadece gökdelenlerden ve otellerden ibaret olduğunu söylemişti.
ben herzaman kendi ülkemi ilk önce tanimak isterim, sonra dis devletlerden yana tercihim olurdu, hem böyle bir zamanda kendi milletim de kalkinmis olur
En İyi Görüş