Teşekkürler ❤️
Bayramda tatil planınız var mı?
Teşekkürler ❤️
Ben bayramda her sene olduğu gibi Muğla ya da Antalya tatili planım var. Peki ya sizin bayram planınız nedir?

Olsa ne olacak olmasa olacak Aynı hesap değil kız arkadaşım yok sevgilim yok annem babam yok abi ya sen de yani tatil olacak gideceğim paran olacak falan yani onu yapacağıma bir kız olsun dedim hani kendimize yani en azından eğlenelim gezelim
Benim her zaman ki gibi şantiyeden Ankara 'ya yolculuk. Eve gidiyorum yani. Bu bayramda Ankara 'da olacağım. Büyük bir aksilik olmazsa evdeyim yani.
Selam güzel denk geldi soru 💫
Ben bayramda büyük ihtimal Ege tarafına kaçmayı planlıyorum, Alaçatı–Seferihisar hattı aklımda. Bir tık sakin, biraz deniz, biraz da bol bol yemek modundayım 😂 Antalya–Muğla planın baya klasik ama her zaman güzel, hangi ilçeye gitmeyi düşünüyorsun, Side mi Kaş mı Marmaris mi? Belki rotanı beraber netleştiririz 😎
Cevap
33Cevap
yazın var
Kaçmak iyi olurdu bir yerlere ama 😜kurban telaşı sonrası yeğenin nişanı zaten evde dinlenmece
Benim de bu bayram için rotam belli, Ege taraflarında biraz kafa dinlemeyi planlıyorum. İyi tatiller!
Evde olmak istiyorum. Planım bu şimdilik umarım değişmez.
12 yıldır daha hiç bir bayramda tatil yapamadım, hep çalışmaya devam salkfjasjf
Yarın anneme geçeceğim 😀mendebur akrabalari göreceğim ama mecbur...
Bayramın son günü haricinde Eskişehir'deyim, sadece bayramın son günü Sarıcakaya'ya gideceğim.
Vardı iptal ettim. Babam yenı amelıyat oldu onun yanında kalcam.
Önce eş dost akraba sonra kurarım bir sofra gelsin şarap bira içerim doya doya
Tatilimi artık yurt dışı olarak planlıyorum. Şu anda iyi zaman olmadığı için sadece dinleneceğim.
yok bayramda yine çalışacam çümkü iş yeri benim
Hayır hiç bir planım yok
Bu maddi krizde evde oturmak bile lüks geliyor. Evden çıkmayacağım
Burdan bir kız düşürürsem otel odasında sapıkca arzulama seansı düşünüyorum bulamadım hep mi bakire olur
Ne tatili be tatlım. Eski bayramların ruhunu yaşatmaya çalışıyorum.
Benim bayramda sewgilimz yok dolaşıp gezmek isterdim
Bayramiçin yok ama bitince valla çadırı alıp kaçıyorum bir yerlere 😂
Turla Mısır'a gidicem 1 hafta. Deniz sezonu başlasin:)
Muğla Antalya tatil için hala ekonomik bir seçenek mi
Evet var eskişehire gideceğim
bayramda misafirler gelecek yatılı hem de
Memleket e gitcem
Bolca Güneş ve deniz
Hayır yok çalışacağım
Güzel bir seçim planım yok
Soruyu yeni gördüm ben
Plan yapınca uymuyor işler. 😀
Hayır bi yere gidemicem evdeyim yine
Anneannem evi planım var
Valla plan yok, evdeyim.
Planım yok henüz
Yok her zamanki gibi
Uyumak gibi bir planım var bakalım..
Hayır yok çalışıyorum
Var Trabzon a gidiyorum
Hayır yok
Tatil planım yok bu bayram
Çalışıyorum maalesef
Var ıstanbula gıdıyorum yanlız 😉😉
Tatil demek ;)
Valla evimde tek başıma kedimle oturcam en güzeli
Tatildeyiz erken başladık 😅
Evet var
Memleketimde olurum
He var kizcem
Hayır yok
Ankara'ya gidicem dayımgile.
Evde yatış
Bungalovvv <3
Hiçbir planım yok
Planım yok
Evde yalnız tatil yapicam.😁
Karadeniz turu
Evdeyiz yağmurlu geçecek diyorlar
bidahaki bayramda yanina gelsem
Aileme gidicem
Hayır yok
Hayır yok
Yok.
Doğruca köye gidicem
Uyuma planim var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Bayram tatili için Antalya rotasını seçerseniz, bölgenin en popüler aktivitesi olan Adrasan tekne turu mutlaka listenizde olmalı. Hem doğayla baş başa kalmak hem de bölgenin en hit noktalarını keşfetmek için bu tur eşsiz bir fırsat sunuyor:
- Suluada (Türkiye'nin Maldivleri): Büyüleyici turkuaz suları ve bembeyaz kumsallarıyla, bölgenin dijital dünyada en çok merak edilen ve aranan noktası.
- İzole Koylar: Sazak ve Ceneviz gibi karayolu ulaşımı olmayan, sadece deniz yoluyla keşfedilebilen bakir alanlar size huzuru vadediyor.
- Yerel Deneyim: Aile işletmesi sıcaklığındaki teknelerde sunulan taze öğle yemekleri, tatilinize samimi bir dokunuş katıyor.