Ben Antalya'da çadır kampı yapacağım.
#TersySoruyor

Ben Antalya'da çadır kampı yapacağım.
#TersySoruyor
Yurt içi seyahat: Türkiye'de birçok farklı şehirde keşfedilecek yerler var. İstanbul, Kapadokya, Antalya, Bodrum, Alaçatı gibi popüler turistik yerlerin yanı sıra, daha az bilinen ancak keşfedilmeye değer birçok ilçe ve kasaba da var. Bayram tatilinde bu yerleri keşfetmek, kültür turizmi yapmak veya dinlenmek için ideal bir seçenek olabilir.
Yurt dışı seyahat: Eğer yurt dışı seyahatleri seviyorsanız, bayram tatili için de birçok seçenek var. Avrupa'da Paris, Barselona, Roma veya Londra gibi şehirlerde keşfe çıkabilirsiniz. Bir diğer seçenek ise Orta Doğu'da Dubai veya Abu Dhabi'de lüks tatil yapmak.
Evde kalma: Tatillerinizi evde dinlenerek veya etkinliklerle dolu bir program yaparak da geçirebilirsiniz. Kitap okumak, film izlemek, yeni yemekler denemek, arkadaşlarınızla veya ailenizle zaman geçirmek gibi birçok seçeneğiniz var.
Doğa tatili: Eğer doğa ve açık havada vakit geçirmeyi seviyorsanız, kamp yapabilir, yürüyüş veya bisiklet turlarına katılabilirsiniz. Türkiye'nin birçok bölgesinde doğal güzellikler keşfedilebilir.
Spor ve sağlık: Tatilleri sağlıklı yaşam tarzınıza uygun bir şekilde geçirmek istiyorsanız, yoga veya pilates tatilleri, fitness kampları veya spa tatilleri gibi seçenekler de düşünebilirsiniz.
Tabii ki, tatil planınızı belirlerken bütçenizi, konaklama seçeneklerinizi, ilgi alanlarınızı ve tatil partnerlerinizi de göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Unutmayın, tatil yapmak dinlenmek ve eğlenmek için harika bir fırsat ama planınızı yaparken güvenlik tedbirlerini de almayı unutmayın.
Bayram için özel bir tatil planım yok zaten Alanya'da yazlığımız var büyük ihtimal bayramdan sonra orada oluruz tabii daha doğrusu olursa seçimden sonra
Teşekkür ederim kardeşim
Cevap
25Cevap
İlk hedefim iş telefonunu kapatmak, sonrada evdeki tüm perdeleri vs kapatıp zifiri karanlıkta izlemediğim dizi/film/anime’leri bitirmek :). Arada yemekte yaparım fütursuzca 😂.
Bayramda tatil yapmak bana ters geliyor. Gerçi covidden sonra bayramlaşma da kalmadı. Amaan ne bileyim
Bir yaştan sonra 😅😅 abim gibi konuştunuz.
Şehirde komşu ve arkadaşlarla, köye akrabalarla bayramlaşmaya ve bahçede birtakım işlerle uğraşmaya gideceğim.
Ramazan Bayramı hangi güne denk geliyor?
Eger ki hafta içine denk gelip hafta sonu ile birleşip uzun bir tatil. olursa yazlığa kaçarız ailecek
Bayramda gitmem genelde çok kalabalık , size iyi tatiller
Plan yok. Vakit zaten bol, o yüzden kalabalığa girmeyi istemem.
Sana da şimdiden iyi tatiller
9 gün tatil olaydı broooo çok güzel planlarım vardı🤣🤣
Kralsın bro🤣🤣 böyle haber duyurman şahane oldu🙏🙏 sana da şimdiden mükemmel tatiller dilerim Antalya da
Teşekkürler bro sağolasın😎😎
Bisikletle kuşadası milli parkta çadır kampı yapıcaz iki arkadaş
İnanılmaz güzel
Cuma cumartesi pazar biseye yaramaz ki üstelik tatil havasi da değil ki
Yok, aileyle birlikte ilçe, köy ziyareti olur ancak.
Tabii ki😊
Hiç planım yok aslında ama olabilir bir aileme bu fikri aşılamaya çalışayım
Teşekkürler
Benim yoktu annem sabah söyledi ama istemiyorum kılımı kıpırdatmayı
Belki de
Antalya ne hoş. Bende mardin'e gideceğim umarım.
Çok iyi bir zamanda geliyorsun burası NİSAN -MAYIS harikadır. Mardin de yok
Size de :)
İstanbul’a gidip ailemi ziyaret edip arkadaşlarımla görüşüp sonrasında tekrar Muğla’ya döneceğim..
Dur yahu daha yeni istanbuldan taşındım, 1 ay oldu :)
Ama umarım bundan sonrası içinde burada yaşamaya devam ederim
Teşekkürler dostum
Öyle bir plan yapmadım. Bu hava koşullarında anlamsiz olur.
bana da Ankara yolu görünüyor. akraba ziyareti
Motorla bir kaç gün Yalova Bursa selalerini gezeceğim
Neyazikki tatilimizzzz yooooooooooooookkk :(
nasil yani?
simdii gordummm
yurt disinda yasiyorumm, bayram icin 1 gun bile zorrr aldimm
evet ne yazikki oyle :(
Bayramdan sonra Sinop'a tatile gidiyorum.
Teşekkür ederim, arkadaşım emeklinolinca memleketine yerleşti ve beni davet etti tatil yeri olarak harika bir yermiş. Arkadaşımı ve ailesini çok ozledim iple çekiyorum bende. Teşekkürler
Ben gidince bol bol soru açarım fikir edinirs8n belki ve sende bir sinop tatili yaparsin belli mi olur?
Tabii ki ve tekrar teşekkür ederim
Bayramda sevgilimde izin alabilirse iş yerinden Antalya ya gitmek istiyorum onun ailesinin yanına planım bu yönde ama hadi bakam
En İyi Cevap