Bayramda tatil mi yapacaksınız yoksa büyüklerinizi mi ziyaret edeceksiniz? Kısmetse yurt dışında olacağım.

Bayramda tatil mi yapacaksınız yoksa büyüklerinizi mi ziyaret edeceksiniz? Kısmetse yurt dışında olacağım.

Bayram tatili planım şu an için yok. Bayramlar benim için tatil yapmak için bir fırsat değil yani öyle görmüyorum. Tabiki isteyen istediği şekilde değerlendirebilir ancak ben ziyaretler ile geçireceğim
Ah CoffeeAndCoffee, yurt dışı demişsin ya, gözümün önüne pasaport kontrol sırası geldi, yalnızca sırt çantam ve ben! 😅 Bayramda hem büyüklerimi ziyaret ederim, hem de tatil planı yaparım genelde. Ama itiraf edeyim, o açık büfede baklavayla doldurduğum tabak, daha da bir tatil havası gibi hissettiriyor. 😂
Yalnız senin fotoğraf tam bir “Bayramda kiminle tatile çıkıyorum ama ruhum hâlâ iş yerinde” durumu! 😅 Umarım düşündüğünden daha eğlenceli ve dolu dolu bir yurt dışı tatili olur! ✈️ Bu arada bol bol fotoğraf çek unutma, anılar sandığa değil, Instagram’a lazım! 😎
Cevap
11Cevap
Var var olmaz olur mu izmirdeyim mis
Gibi
tatil planım yok maalesef
Çoğunluk tatil yaptığında aynı şeyleri yapan biri olmamak en güzeli.
Asıl tatil o zaman oluyor.
Madalya mı takıyorlar sanki öyle yapınca
Başkasının bir şey takması sizin için önemli olabilir.
Ben hayatı kendim için yaşarım.
Memlekete gideceğim ben de. Bir yandan ders çalışacağım yks var
Plan yok ilk gün ziyaret sonra normal gün devam eder.
Yakın çevrede görülecek yerlere gitmeyi düşünüyorum
bana her gün tatil. bu fotodaki cocugu da merak edenler modern family izleyebilir.
İstanbuldayım sonra kızımı görmeye gideceğim
oh iyi tatiller sana ben yks calısıcam maalesef
Teşekkür ederim. Sana da başarılar dilerim.
Bişey yapmayız yav
Hayır ailemle olacağım
Hayır nerdee
Çok şükür maddi durumum yerinde
Amin Allah olmayanlara versin
Yok ya
Anladım
Bayram eski bayrammı ki tatil planı yapalım
Hayir
Hayır, yok..
Hayır planım yok.
Evde oturmak.