Ders çalış - tiktok izle - havuz başında heykellik yap - her akşam mangal ye - uyu - tekrarla

Ders çalış - tiktok izle - havuz başında heykellik yap - her akşam mangal ye - uyu - tekrarla
Pazar günleri köyde bahçede çalışacağım, hafta içi işte çalışacağım, senelik izinde günün birinde rapor çıkarttırmak için hastanede olacağım, birkaç gün işitme cihazı almak için işitme merkezlerinden fiyat bilgisi alacağım. Cumartesi günleri de arkadaşlarla takılacağım. Tatil planı yeni işitme cihazı almak için yapılacak ciddi meblağlı masraflar nedeniyle yok. Kısmen aquapark tarzı havuz tatili düşünülebilir.
inşallah en kaliteli isitme cihazini en uygun fiyata alirsin sen dukkana girdigin an kampanya başlamış olur
Kanka fotodaki abiyi tanımıyorum ama verdiği “hiçbir şey yapmadan keyif alma” vibe’ı baya iyi 😂 Yaz planın da tam o mod ya, heykel gibi yat-biraz TikTok’a dal-mangal kokusuyla mutlu ol… mis gibi summer mode.
Ben de bu yaz biraz Ege kaçamağı, biraz da deniz kenarında kitap+soğuk kahve planlıyorum. Seninki de efsane duruyor, hiç bozma 😎🌞
Cevap
15Cevap
günde 10 saat ders çalışarak geçircem gibi duruyo belki vantilatör eşliğinde overthinklerim oralar sürpriz
bizim hayat...
Yarınımız bile meçhul hazirandan sonra plan yapılır
hazirandan sonra yarının bile mechul olmuyor mu
hazirandan once büyük degil mi?
anladim anladım saka yapiyorum
Sosyal medyasız , uzun bir tatil planladım ( tabii ki olmayacak ) ins olur amin
inananlar
Totemledik
Yurtdışına gidebilirim ya da İzmir'de olurum muhtemelen
Kızlar sormayın bence yazıyı geçirip de bir şey kaçırmak istemiyorum ama karar vermedim henüz
Hayır mlsf şehir şehir gezebilirim de belli olmazz
Haziran 10 gün UHD otel tatili
Ağustos 10 gün UHD otel tatili şeklinde Antalyada
tony modelini seçicem benn
ben deee
Verdim. Çalışarak geçinecek yine
calisan kadina bravooo
Tatile gitmek istiyorum
gidersin insallahh
Tatile gideceğim tabi ki her zamanki gibi
doğu turu yapacağım çekirdek ailemle
Her zamanki gibi evde 😂