Öncelikle üzerinizde nazar, büyü, yorgunluk varsa gideriyor. Bir bardağa tebbet süresini 'ma kesebe kadar' 8 kere koyun suya ve her okuduktan sonra suya üfleyin 9. kez okurken tebbet süresinin tamamını okuyun sonra o suyu için. Yerinizden kalkıp uzaklara, dağlara, gökyüzüne vb bakıp üzeirmdeki nazar, negatiflik dağlara taşlara vb. gitsin diyin birkaç dakika içersinde hafiflemiş olacaksınız. Not:Özelllikle çabuk nazar alan, yıldızı düşük insanlara çok iyi gelir ve bizzat denedim. Bende suyu içtikten ve o sözleri dedikten sonra titreme oldu ve hafifledim, rahatladım sizde bunu istediğiniz kişilere söyleyebilirsiniz.
Üzerinizdeki nazarı nasıl gidereceğinizi biliyor musunuz?
Üzerinizde nazar varsa Felak ve nas surelerini okuyarak üzerinden atarsın başka maceralar aramayın. Ayrıca üzerindeki aşırı nazar ve haset fazlasıyla duruyor, suçu nazar'a atana kadar 5 yıl 5 ay önce hangi bayan sana soğutma ve ayırma büyüsü yaptırdı ise onu çözdür, musallatlarını temizlettir, Felak Nas ve Ayetel Kürsü dualarını okuyarak kendini muhafaza altına al.
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne ayırma büyüsünden bahsediyorsun ya içtin mi ben bekarım sallama
Canim nasil yaptin bunu tam anlamadim ama anlatir misin
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
bir bardak suya tebbet süresini 8 kere okuyorsun her okuyuşta suya üflüyorsun. Ama tebbet süresini ma keseb kısmına kadar okuyorsun burda.9. kez okurken tamamını okuyup suyu içiyorsun sonra yerinde kalk ve üzerimdeki nazar, yorgunluk, negatiflik dağlara , taşlara gitsin de uzaklara bakıp hafifliyosun
Elleri kurusun ebu leheb in , kurudu ya. Ne kazandıkları kurtaracak onu ne malı. O alevli bir ateşe girecektir. Ayet böyle ve sen diyorsun ki ben bunu okuyup suya atıyorum. Allah seni ıslah etsin. Sen Allah ın dinini kullanan kötü kalpli birisin
En İyi Cevaplar