Ben gayet güzelim ama dar elbise falan giymeme izin vermiyor orada biraz tartıştık (otelde yakındık ama₺turda öyle giyinen şıklık yapan kızlara baktı ailelerimiz tanışırsak ayrılmalı mıyım kızlardsa çok çirkindi
3 ay
Ben gayet güzelim ama dar elbise falan giymeme izin vermiyor orada biraz tartıştık (otelde yakındık ama₺turda öyle giyinen şıklık yapan kızlara baktı ailelerimiz tanışırsak ayrılmalı mıyım kızlardsa çok çirkindi
Cevap
6Cevap
Ben hayatım boyunca anlamadım yanında biri var iken başkasına bakmayı
Olayı anlatıyorum biz Balkan turuna çıktık o istemiyordu ben istiyorum diye geldi ben fotoğraf çekerken bide sıcaklardan huysuzluk yapıyordum ve baya gide bi kızım bi kaç çift dışında çirkin kuduruk kızlar vardı bizde otelde yakınlaşıyorduk sürekli yani ordan beni vurması imkansız. ordaki şıklık ben varken ona 2 kere spru sordular otobüste de onlara bakarken yakaladım çirkinler diye ihtimal vermedim
Daha sonra biz belli sebeple ayrıldık bana tur boyunca ben o kızlara baktım sen cilve yapmadım bana dedi dibim düştü onlara dedi
Ben güzdl bi kızm baktıkları çok çirkindi neden yapar bunu insan
Affedilir mi sence bu evlenmek için salon bile tuttmuştu
Benim ona yüz vermediğimi öne sürdü nişanlandıktan sonra 1-2 ay yakınlaşamadık dddi ki instagramda o karılara bakıyorum ben
Ben olsam seni istedigin kadar acik giydirir, sevgilime bakardim. Hic kafasi calismiyormus
Sen giyemezsin ama biz güzel kalça görürsek bakarız bu bizim eril yanımızdır ağzını burnunu kırdırtma akıllı ol
Ok
Ayril smdiden bukadar skntiliysa nisanlaninca sorunlat dahada artar evlenince 10 misli daha fazla olur. Ben dinlemedim nisanlandim burnumdan fitil fitil geldi. Ayrildim cok sukur
Olayı anlatıyorum biz Balkan turuna çıktık o istemiyordu ben istiyorum diye geldi ben fotoğraf çekerken bide sıcaklardan huysuzluk yapıyordum ve baya gide bi kızım bi kaç çift dışında çirkin kuduruk kızlar vardı bizde otelde yakınlaşıyorduk sürekli yani ordan beni vurması imkansız. ordaki şıklık ben varken ona 2 kere spru sordular otobüste de onlara bakarken yakaladım çirkinler diye ihtimal vermedim
Daha sonra biz belli sebeple ayrıldık bana tur boyunca ben o kızlara baktım sen cilve yapmadım bana dedi dibim düştü onlara dedi
Manipulasyon. Sucu senin uzerine atma direkt ayril böyle birinden
Ama bunları benim nişandan sorma bi hatamdan dolayı söyledi hatta instagramdan ksrışara bakıyordum geceleri ben dedi bana ) en son tenhada polise yakalandık )1-2 ay yakınlaşamadık diyeno tur ve bu instagram olaylarını söyledi o hatamdan dolayı
Sapik sevgilin var ayrılmak sana kalmış
Boş yapmışsın
Niye
Boş ver
Hayir ne alaka
Evet cirkinlik degilde cilve önemli
Haklı yani maymu no suratlı iskelet fiziği ve yüzü güzel birinden daha iyi
Aynen oyle istek ve cilve en önemlisi
Ayrıl
Ve kızlar o kadar çirkindi ki ihmal vermedim ben baya güzelim parmakla gösterilecek kadar etrafımda
Aynı kızlar yanında ben varken ona soru sordular kızdım 2. Oldu yine benş mynsımdan gidip ona soru sordular kavga ettik
Olur mu canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kızım bak, “ben giyemem ama o başkasına bakar” olayı baya kırmızı bayrak gibi 🚩
Bir insan hem seni kısıtlayıp hem de başkasına bakıyorsa burada mesele güven ve saygı.
Aileler tanıştı diye kimseyle evlenmek zorunda değilsin. İçine sinmeyen bir şeyi sırf süreç ilerledi diye sürdürme. Senin yanında özgüvenli duran biri lazım, başkasına göz gezdiren değil. İçin şu an rahat mı gerçekten?