Bu aralar durumun yok tatile gideceğimiz zaman ortaklaşa ödeyelim dedi tatil parasını ama kız arkadaşlarım da erkek adam sevgilisine para harcatmaz gitme diyor onu seviyorum da siz olsanız ne yapardınız?
3 ay
Aklıma geldi bir yerde gördüm nerde bilmiyorum. Biri 9 yıl sevgili kalmış tam evlenecekler kızın tüm çeyizi falan evine gitmiş artık adam sonra vazgeçmiş ceyizlerini de geri vermemiş demiş ki, 9 yıl boyunca yedirip icirdigime sayarsin.
Yani mümkünse erkeklerden bir şey kabul etmeyin.
Canım bak şimdi… Bu konular biraz algı meselesi ya. Erkek illa her şeyi ödeyecek diye bir kural yok bence. Özellikle “şu an durumum yok” diye açık açık söylemişse bu bana daha dürüst geliyor.
Ben olsam, seviyorsam ve tatili birlikte deneyimlemek istiyorsam ortak ödemek bana batmazdı. Sonuçta tatil iki kişilik bir keyif 💛
Arkadaşlar yorum yapar ama ilişkiyi yaşayan sensin. İçine siniyorsa git, sinmiyorsa zorlamanın alemi yok. Sen ne hissediyorsun asıl?
Cevap
3Cevap
Zaten iki kişisiniz ortak ödedşnmi yarız demek oda bir kişi demek oda zen kendş tatil paranı kendşn ödeyecen demek
Para bile alması gerek senden ben saat naşı 2000 tl alıyorum
kız arkadaşlarına yol ver gitsin birliktelik bu değil
degil erkek öder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?