1 yılOlum yanda ki yunan adalarına 100 euro ver lsen daha karlı 448 bin ne la ona o parayı verecek adamda zaten zerre akıl yoktur ya da bir dolar milyarderinin torunu olması lazım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSide de 4 yıldızlı bi otel 7 günlüğü 44 bin iki kişi oda 5 yıldızlı gibi bi yer her hizmet var hersey dahil o paraya araba alınır üstüne az daha koyup tatil için makul fiyat lazim
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Oha, 448 bin TL mi? 🤯 Valla, bu paraya sanırım Mars’a colonize etmeye gidiyormuşsunuz gibi hissettim 😂 Ben bütçe dostu tatil aşığıyım, ucuz biletleri kovalayıp nerde kampanyalar var araştırırım. Ama Voyage Belek de şüphesiz lüks ve harika bir yer, sefa sürün! 😎
Her bütçeye uygun tatiller var aslında. Bazen planlamayla, erken rezervasyonla ya da son dakika fırsatlarıyla çok uygun fiyata harika tatiller yapmak mümkün. Gelecek için bu tür fırsatları kollamanı tavsiye ederim. Gezikolik olarak belki indirim peşinde koşmak size biraz eğlence katar! 🌍✨ Tatilin tadını çıkarın! 🚀40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u 1 yılvermem tabi ki de
00 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 369 cevap paylaştı.
1 yılBirgün Peygamber efendimiz hıçkıra hıçkıra ağlarken yanındaki sahabeler sorar
Ya resulallah neden ağlıyorsun?
Efendimiz cevap vermiş " Korkuyorum ilerde ümmetim veim delisi olacak "
Sahabeler sormuş ya resuallah veim ne demek?
Efendimiz sav şöyle buyurmuş
"Veim ahiret ve obür dünya yokmuş gibi yaşamak dünya malına tapmak paranın ve malın esiri olmak demiş" ..
Yani dünya malı dünyada kalacak ahiretinizi düşünün Allahın rızasını kazanın ve sadaka verin şüphesiz sadaka berekettir..35 Yorumla
Soran1 yılMesela abicim bunu buraya yazdın ya ne kazandın acaba?
- 1 yıl
Senin icin yazdim gözünü aç biraz
- 1 yıl
@hayatındışında ee ne yapalim simdi?
- 1 yıl
Sen yapma bişey nehir
- 1 yıl
:)
1 yılHollanda da yaşıyorum burada haftalık maaş alıyoruz ve saatlik çalışıyoruz yani aylık kazancımız sabit değil
Ancak ortalama 8-10k euro kazanıyorum bende 1 ay önce bazı otel fiyatlarına bakmıştım
2 kişi için 9-10 günlük tatil için 450k TL değil ama 300k TL bazında fiyatları görmüştüm
3 yıldır arkadaşlarla çadır tatili yapıyoruz. Total masrafımız 3 kişi için 2 haftada 1000 euro zor buluyor. Yani kişi başı 330 euro gibi ama çoğunluk masrafı ben karşılıyorum. Arkadaşlarım Türkiye de yaşadığından benim gözümde para almadan çalışıyorlar
Tabi evlendikten sonra bunu yapmamızın imkanı yok ama evlenene kadar 2-3 yıl daha neredeyse bedava tatil yapabiliriz
Türkiye ye özellikle dolandırıcı olan otelcilik sektörüne 5 kuruş dahi kazandırmak istemiyorum
Zaten Türkiyedeki zenginler ve yurtdışındaki ahmaklar olmasa otel fiyatları inanın hiç kimsenin bütçesinin zorlamaz
15 Yorumla- 1 yıl
@MilkyWays fiyatlar yine şişer. Çünkü halkımız hep Euro dolara yatırım yapıyor dolar fırlıyor. Ne yapıyorsa Türkiyede yaşayan halk yapıyor. Yurtdışından gelenin az buçuk katkısı oluyor yine TL'ye çünkü euroyu bozup TL'ye çeviriyor. Böylece TL az çok az değerleniyor. Ama yetmez. Türk halkınin euroyu doları TL'ye çevirmesi lazım ki Euro dolar düşsün böylece TL değer kazanır. Euro ve doların üstünlüğü biter işletmelerde değer kaybetmiş Euro ve dolar üzerinden fiyat şişiremez. Gurbetçilerin faydası var.
- 1 yıl
@MilkyWays kardeş önce git dolar neden yükseliyor sebep ne onu araştır. Bunu yurt dışında deme üstüne gülerler. Bir paraya olan arz talep artarsa o para yükselir. Ondan bundan duyupta ekonomist kesilme burada. Kendin araştır
1 yılHahahah 😄 Sayende yapay zeka bile tatile bu kadar harcama yapmana şaşırmış 😄 2 kişi tatil yapmaya bu kadar para harcamamalı resmen israf yapmışınız. Daha ucuza tatil yapsanız saygı duyarım da, 10 günlü tatile 450 bin harcamak da fazla 😄 Resmen otel sahipleri sizi kazıklamış.
15 Yorumla- 1 yıl
Bu kadar parayla yurtdışına gezmeye gitseydiniz daha mantıklı iş yapmış olurdun. 450 bin liraya birkaç ülke gezip gelirdiniz. Hem kültürünüz artardı, farklı kültürler görürdünüz. Hem de 450 bin liranı hakedecek şekilde harcamış olurdun. Şimdi ülke içindeki tek bir otele 450 bin harcadın da noldu, en fazla sevgilinle birlikte otelin havuzuna girmişindir, otelin sahilinde güneşlenip denize girmişindir, otelde lüks bir şekilde kahvaltı yapıp akşam yemeği yemişsinizdir. Senin gibiler olmasa, otelcilik sektörü ayakta kalamaz zaten 😄 Bravo bu kafayla devam et
Soran1 yılE tabii ki daha ucuza tatiller var. Herkes bütçesine göre tatil seçiyor ama.
Soran1 yılBeyefendi birde şu açıdan düşünmenizi istiyorum. Şimdi bir insan otele 450 bin tl verebiliyorsa sizce yabancı ülkeleri gezmek içinde bi o kadar para veremez mi? Ocak ayında İtalya'daydım merak etmeyin kültürümü de geliştiriyorum.
- 1 yıl
Siz en iyisi bu parayı Marsı kolonize etmrye harcayın, esas gerçek unutulmaz maceraları orada yaşarsınız 😄 Önümüzdeki yıl da artık tatile giderseniz yeni bir harcama rekoru bekliyorum sizden, bu sefer artık 800 bini geçersiniz 😄
Soran1 yıl:D Mars için daha erken ama diğer yıla 800 bin olmaz o kadar değil.
1 yılYanlış anlamadım bacım gideceğiniz otel harika Bir otel keşke benide goturseniz şimdi imkanımız yok dersiniz 😊
12 Yorumla
Soran1 yılBurada tek sorun imkanımız yok dememiz yani?
- 1 yıl
Biliyorum haklısınız bacım eşinizle gideceksiniz benide başka otele gönderir siniz enişteme deseniz 49 yıl çantanı taşırım 😊😊
- Tatil & Seyahat konusunda 747 cevap paylaştı.
1 yılVermem.. Çok saçma ve absürd geliyor bana bu paralar.. Bu paraya Yunan adalarına giderim. ya da başka yere. Bu nedir yahu :)
11 Yorumla
Soran1 yılTek bu tatil değil tabii ki başka yerlere de gittik ülke olarak.
1 yılBizim ülkede her şey biraz saçma lüks. Normalde gittiğin otelin muadilini yurt dışında yarı fiyatına bile bulursun.
10 YorumlaJaponya da 1 haftalık tatil için 40 bin
Uçak biletleri hariç ☺️12 Yorumla
Soran1 yılDoğrudur evet.
ben yurtdışında o paranın yarısıyla çok daha güzel unutamayacağın tatiller yapıyorum
11 Yorumla
Soran1 yılOcak ayında İtalya'daydım bu paraya orada çok iyi tatiller yapılır biliyorum.
10 gün tatil için 20 bin de ödeyebiliediniz... Lüks yerleri seçerseniz elbette fiyat tuzlu olur
20 YorumlaGittiğiniz yer de yer olsa bari, gören duyan da çok şahane falan bir yer sanacak, bir odaya tıkılıp kalmak ve biraz kumsalda birazda sokakta bulunmak için fazla aptalca bir seçim olmuş, ve fazla fahiş bir kazıkta cabası.
11 Yorumla
Soran1 yılBu kadar emin konuştuğunuza göre Voyage'a kaçıncı gelişiniz acaba?
1 yılBen 5 gece bir otelde 5 gece başka otel tercih ederim aynı yerde 4-5 gün sıkılırım para konusuna gelince para amaç dir sne yemezsen öldüğünde yiyen biri illaki olur bende öyle lux oteller tercih ediyorum çatır çatır yerim ölünce kim yiyecek benim parami
10 Yorumla
1 yılHayatımda biri olsaydı.. o parayı ben verdirmezdim.. gerek yok.
20 Yorumla
1 yılZenginin malı zugurdun ağzını yorar gezin. eglenin tatilin hakkini verin. Yaş ilerleyince daha sessiz sakin yerlere kaçmak isteyeceksiniz
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 336 cevap paylaştı.
1 yılO parayı verip bir otele tıkılıp, 10 gün boyunca kalmak bana çok saçma geliyor.
O parayla Bali-Seul-Tokyo tatili yapılabilirdi.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır çok pahalı. O kaynağı daha verimli yerlerde kullanabilirdin.
12 Yorumla
Soran1 yılNe gibi?
Cevap sahibi1 yılNe bileyim daha işe yarar yerler veya alanlar illa ki vardır.
1 yılbahsettiğin otel rixos dan sonra en lüks confort otel
20 YorumlaGittiğin otel ultra lüks
Verdiğiniz paranın %10 una çok iyi seçenekler bulabilirdiniz
10 Yorumla
1 yılVermişsin bi kere o parayı en güzel şekilde tatilini yasa ki değsin evet benim bütçeye göre lüks
10 Yorumla
1 yılSiz kendi bütçenizde bir tatil ayarlaması yapmışsınız ama tabii fiyatlar çok yüksek
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 394 cevap paylaştı.
1 yılBaşka illerde daha makul tatiller yapabilirler. Vermem o kadar parayı.
10 Yorumla Birde lujo yu sorsaydin hemen hemen aynı geçen sene 5 gece için 268 verdim
10 YorumlaEn iyilerinden bir saat parası.. Bu biraz lükse kaçmış.
10 YorumlaBune la baksana azıcık 100 bin versenize araba için eksiğim var koymaz size taksitle ödeyim
13 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 410 cevap paylaştı.
1 yılMaalesef tatilde öyle oldu.. Hem ne gerek vardı o kadar parayı tatil için vermek.
10 Yorumla
1 yılHawai adalarına mı gittiniz. Gergedan mı yediniz bu nasıl para
10 Yorumla
1 yılO parayla Avrupaya giderdiniz çok daha iyi bir tatil yapardınız...
10 Yorumla
1 yılEvet biz 29 temmuzda İtalya'ya gideceğiz Türkiye'de boklu bir otele bu parayı vermek yerine İtalya'ya gitmeyi tercih ettik
04 Yorumla
Soran1 yılDoğrudur, Ocak ayında bende oradaydım.
- 1 yıl
Sizce nereler gezilmeli gidilince mutlaka gidip gör dediğin bir şey var mı
Soran1 yılBenim beğendiklerimden tavsiye verebilirim. Galleria Vittorio, Duomo Milan, Venezia, Piazza San Marco, akşamları canlı müziği olan Caffe Florian, özellikle metrolarına binin, ferrari müzesini gezin
- 1 yıl
Teşekkür ederim
1 yılBirkaç saat önce bir kafede 1 kupa bardak limonataya 100₺ verdim.
Yakında limon, portakal, elma vb manav ürünleri bile lüks olacak.
Allah sonumuzu hayır etsin.00 Yorumla
1 yılSoru yalnis tatile gitti bu kadar ödedik demeliydin. Gideceğiz demişsin daha gitmeden bu kadar ödedik diyorsun. Sanırım yalan soyluyorsun
03 Yorumla- 1 yıl
Yalnis anlamışım soruyu sorry
Soran1 yılOkuduğunu anlama aslında 1. sınıftan beri öğretiliyor ama neyse.
- 1 yıl
Tamam dedim ya sonradan anladım bir anlık yalnis anladım. Artistlik yapma
- Tatil & Seyahat konusunda 789 cevap paylaştı.
1 yılBen o parayla Türkiye turu yaparım 😂
33 Yorumla- 1 yıl
👏😃
- 1 yıl
1 yılBence gidilen yerde az veya çok fiyattan ziyade tatilden keyif alınabiliyor mu orası önemli..)))
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 597 cevap paylaştı.
1 yılBeni kes o parayı 10 günlük Türkiye tatiline vermem.
10 Yorumla Alınma gücenme enayiliktir başka bişey değil o paraya 2 ay tatil yapardınız Yunan adalarında
02 Yorumla
Soran1 yılBir tek siz akıllı değilsiniz bunu bilin istedim.
Gizli Üye(36-45)1 yılMillette ne sevgililer var 10 günluk tatile 448 bin TL ödeyen. Allahım bana daha zengin daha cömertini ver 🤲😊 amin
12 Yorumla
Soran1 yılZengin sevgili istemek yerine çalışıp güzel bir meslek sahibi olabilirdin. O parayı sevgilim ödemedi bunu bil istedim.
Cevap sahibi1 yılSen tek başına mı ödedin?
Gizli Üye(18-24)1 yılWuhuuu çok pahalı benim okul bile 360 bin😝 okulum ucuz geldi şu an yıllığı
16 Yorumla- 1 yıl
Okula 360 bin verdigine mutlu oldun galiba 😄
- 1 yıl
Bölüm ne hangi ünv 🤣🤣
Cevap sahibi1 yılMutlu olmadım ama bi tatile veriliyorsa okula verilir bence
Cevap sahibi1 yılBeslenme ve diyetetik okul bana kalsın
- 1 yıl
Kanka yanlış anlama ama zayıflamak ve sağlıkli beslenmek için diyetisyene gitmeye gerek yok. Bir keresinde 93 kilo olup şişko birisi olmuştum 😊 Kendim internetten ve kitaplardan araştırarak sağlıklı beslenmeyi buldum. Ayçiçek yağını, mısırözü yağını ve margarini hayatımdan çıkardım, bunlar yerine zeytinyağıyla yapılmış yemeklere ve hamurişlerine yöneldim. Daha sonra pilavı ve makarnayı da hayatımdan çıkartıp sebze ve et yemeklerine yöneldim. Şekeri azalttım. Yemekleri daha erken saatte yemeye başladım. 1,5 yıl içerisinde 24 kilo verip 69 kiloya düştüm. Bütün bunları yapmak için diyetisyene gidip de para harcamaya hiç gerek yokmuş onu anladım 😄 Diyetisyenlere bir ton para harcayacağıma, hem kendi kendimi zayıflattım, hem de sağlıklı beslenmeye yöneldim
- 1 yıl
Başarılar
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok fazla hayatta böyle bir para harcamam zengin olayım olmayım o parayı degerlendiririm
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO kadar parayı onlara vereceğime Yunanistan giderim
10 Yorumla
1 yılO paraya arsa aşır içine konteyner koyar değerlendirirdim
10 YorumlaBir haftası 120 bin olan otel ne ara 500 bin olmuş. Enteresan kekolamışlar sizi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir yalan bu kadar mı pahalı olur 😂 10 günlük tatile 450k verebilecek kişi bu platformda olmaz!
04 Yorumla
Soran1 yılHahhaha komik bir yorum
Soran1 yıl@Yyyyyy99 Bence bir kuyruk acınız var hanımefendi. Sizce çalışın güzel bir meslek edinin böyle tatillere gidin.
Cevap sahibi1 yılAylık 100k kazanan bir kişi bile bir tatile 450k veremez! Bir asgari ücretli maaşının 4,5 katını bir tatile versin 6 ay uyuyamaz 😂
Gizli Üye(30-35)1 yılAsgari ücret 17 bin TL ve siz 10 günlük tatil için 450 bin TL ödediniz öyle mi?
Ziyaaaaaaaaaa 😅😂🤣🤣
04 Yorumla
Soran1 yılSiz fazla akıllısınız beyefendi buraya fazlasınız ya. Mesela o beyininizi çalıştırıp demek ki bu kadın asgari ücret kazanmıyor diyebilme yetiniz olması gerekiyor.
Cevap sahibi1 yılÇok merak ettim ne iş yapıyorsun?
Soran1 yılÖzel bir holding şirketinin avukatıyım.
Cevap sahibi1 yılPeki çok güzel 👍
Bunu nasıl kanıtlarsın?
Gizli Üye(36-45)1 yılBana inandırıcı gelmedi ama hadi öyle olsun ve kusura bakmayın ama enayisiniz
124 Yorumla
Soran1 yılKeşke sizde zamanında derslerinize çalışıp iyi yerlere gelseydiniz enayi gibi böyle tatille giderdiniz.
Cevap sahibi1 yılTekstil atölyesi işletiyorum kendi işimin patronuyum ama yine de enayilik
Soran1 yılÇok ta bir şey değilmiş.
Cevap sahibi1 yılTabi ki küçük işletme 400 çalışanım var işte yetiyor çok şükür
Cevap sahibi1 yılAma ben burada zenginliği tartışmıyorum enayiliği tartışıyorum. Emin ol ki şu an tatile 2 milyon harcarım ama enayi değilim. Bunu da anlamamışsın. Hem enayisin hem anlayışın kıt
Cevap sahibi1 yılAyrıca çalışmadığın için paranın kolay kazanılmadığını dolayısıyla boş bir insan olduğunu da çok belli ediyorsun
Soran1 yılÇalışıp, çalışmadığımı söylemedim diye hatırlıyorum.
Cevap sahibi1 yılÇok belli ediyosun demene gerek yok
Soran1 yılO zaman rolümü iyi oynamışım demektir, teşekkürler. Özel bir holding'in avukatıyım.
Cevap sahibi1 yılRol derken yalanınızı savunmaktan bahsediyorsanız evet başarıyla oynamışsınız gazoz kapağı madalya kazandınız 🏅
- 1 yıl
O zaman sen yalan konuşuyorsun tekstil atölyesi olan abimiz 🤣🤣
Cevap sahibi1 yılBu çıkarımı neye göre yaptın ki?
- 1 yıl
400 tane çalışanım var diyorsun garip değil mi zamanını burada harcıyorsunuz
Cevap sahibi1 yılNe alakası var 400 tane çalışanımın olmasıyla burada olmamın?
Cevap sahibi1 yılMantıklı bişey söyle
- 1 yıl
Söylemezsem sopami Atacan abi Bir tişörtünü giyerim o zaman 🤣
Cevap sahibi1 yılTişört yok takım elbise üretiyoruz pantolon, ceket ve yeleği olarak. Damatlık diyelim
- 1 yıl
Abi kaçarın Yok takım elbise isterim vallahi
Cevap sahibi1 yılNiye? Bu kız da avukatmış suç işle o zaman ondan da avukatın olmasını iste
- 1 yıl
Burası sanal ortam abi unutma insanlar kişiliklerini karakterlerini. kimliklerini saklar senin fabrika nerede abi
Cevap sahibi1 yılSamsun
- 1 yıl
Yakınmış abi İstanbul'da yaşıyorum ama Amasya
Cevap sahibi1 yılOlabilir
- 1 yıl
Tamamdır
Gizli Üye(25-29)1 yılAh ulan bizde 1000 lira yevmiye için inşaatta çimento taşıyalım
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl35 36 derecede anam belleniyor 1000 lira yevmiye için
Soran1 yılKolay gelsin ustam
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim
Keşke araba alsaydınız
13 Yorumla
Soran1 yılO paraya araba kalmadı maalesef
Soran1 yılKendime ait arabam var zaten ondan dolayı gerek duymadım
Gizli Üye(25-29)1 yılEnayisiniz k. bakma da Yunanistan’a gitsene hep daha uygun yerler var
11 Yorumla
Soran1 yılEnayilik değil. Yani düşünürsen bi insan otele 400bin tl veriyorsa 2. bir tatil yapacakda parası vardır herhalde.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılTatil beklentilerine göre fiyatlar değişir. Ben 4 günlük bir tatil ayarladım. Yol, yemek, apartotel.. vs her şey dahili en fazla 20 bin olur.
00 Yorumla
1 yılvayyy be bir araba parası hem de 10 gün için biz yaşamıyoruz ağa
10 Yorumla
1 yılDomalip 450 bin lirayı alırken neredeydi yavrum aklın? O zaman büyük gelmeyen ve acıtmadan yapRak, şimdi niye acıttı? Sizin gibi görgüsüz ve xikilmeye hevesli yaratık olduğu sürece, daha çok şişer bu ülkede fiyatlar. Gitmeyin yavrum gitmeyin. Gidin makul fiyatlı yerlerde yapın tatilinizi. Para benim yeaeaa diyorsan da ne xikime bize soruyorsun? Ben bu parayı 2 senede ancak kazanıyorum.
16 Yorumla
Soran1 yılTerbiyesizleşme daha 2 saat önce açmışsın hesabını bir yerlerin acıyor biliyorum ama o çeneni tutacaksın. Şimdi otur o kanepene ve tek elinle bir yerlerini kaşırken diğer eline yorum yaz.
- 1 yıl
Sen kendine girenle mutlu olmaya bak yavrum.
Benim şikayetim yok durumumdan
Senin gibi çiğ yaratıklara hevesim hiç yok
Soran1 yılYaa çok merak ediyorum öyle evine yiyecek yemeği yok ama öyle güzel güzel tatile gidenlere klavye delikanlılığı yapanları nasıl bir his acaba. Salyan aka aka, hehehhe ben bu kıza ne soktum ya hehheheh
- 1 yıl
Ben Alanyadayim yavrum
Benim 365 gün tatilim var
Sen kendine girene bak
Soran1 yılHahahha aynen 365 gün tatilin var doğrudur canıım. Herhalde küçüklükten bir yerlerine bir şey girmesi ile alakalı travman var anlayabiliyorum sorun yok bu kafayla sana sokan çok olur. Şu an o kadar umurumda değilsin ki eninde sonunda tatile gidip eğlenecek olan benim, benim 1 haftada harcadığım parayı 2 yılda kazanan sensin. O arka taraflarına girmiş şeyi ömür boyu taşırken ben 3-4 gün sonra kokteylimi içerken aklıma getiririm seni merak etme.
- 1 yıl
Umurunda olmadığın için mi uzun uzun cevap veriyorsun ezik ruhlu yaratık He çocuğum umrunda değil he hadi çocuğum kendine girenle mutlu ol hadi yavrum bye
Tatilin sonu pahalıya patlamış.
Tatile bile gitmek hayal oldu10 YorumlaTatile gitmek kolay mı ya 448.000 TL ödedik yuh bu kadar parayı nereden buldun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen her hafta sonu oraya giderim 🫣🫣450 bin ne ki cerez parası
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAblacım gittiğin otel turzim bakanının oteli voyageden bahsediyoruz. Bodrumdaki oteli benim hemen yan otelim orası da öyle pahalı. Oranın misafirleri asla o parayı düşünecek tipler değil. Ki sende hava atmaya yazdın buraya zaten
02 Yorumla
Soran1 yılVoyage grubuna göre bu paralar normal onu biliyorum zaten. Hava atma amacım yok maalesef, bakış açınızı değiştirin.
Cevap sahibi1 yılYa bi sallama
Gizli Üye(30-35)1 yıl😂o paraya 3 ayda 1er aylık faeklı villalar kiralardım faekoı yerlerden... Üstünede para kalırdı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılParayı sevgilin mi ödedi
11 Yorumla
Soran1 yılHerkes kendi payını, kişi başı 224 bin yanı
1 yılkendine dikkat et o kadar para verdikten sonra seni pert edebilir
02 Yorumla
Soran1 yılParayı sevgilimin verdiğini düşünmeniz çok geri kafalı bir düşünce.
- 1 yıl
tüm parayı onun verdiğini düşünmedim ki yarı yarıya düşündüm. ve çok para bu ne peşin hüküm bu ne cehalet
İyi salladın be 🤣 448 bine sevgilin 50 manita bulur
01 Yorumla
Soran1 yılParayı onun ödeğini yazmamışım, gerçi sende o para ile bulunan manitalardan birisi isen bir şey diyemem.
Gizli Üye(36-45)1 yılBu kadar parayı bizimkilere hayatta yedirmem, yurtdışına giderim.
00 Yorumla
1 yıloo fazlaymış 😮
10 Yorumla
1 yılBebeğim sen ne iş yapıyorsun sevgilin ne iş yapıyor
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam