Otel başvurusu nasıl yapabilirim daha kolay nasıl ulaşım sağlarım ya da iletişime geçerim
Tek tek gezip başvurmak çok zor oluyor ama otelleri arayarak olur mu bilmiyorum
Otel başvurusu nasıl yapabilirim daha kolay nasıl ulaşım sağlarım ya da iletişime geçerim
Tek tek gezip başvurmak çok zor oluyor ama otelleri arayarak olur mu bilmiyorum
Aramak mantıklı tabii ki de güzelce sor iş için aramıştım gibisinden yaklaşmalısın. İçine sinen yer olunca onları not alıp görüşmeye gitmelisin ama. Bazen biz insanlarda böyle daha mutlu olacağımızı hissedeceğimiz yerler olabiliyor tamamen kendi iç sesine güvenip hareket edersen bence başarılı seçim yapmış olacaksın.
Tekegul selam 💛 21 yaş enerjisiyle oteller seni kapar bence yaa 😌
Bence en mantıklısı önce mail atmak. CV’ni güzel, kısa ve net hazırla. Sonra 1-2 gün sonra arayıp “CV’mi iletmiştim, görüşme şansı olur mu?” diye tatlı tatlı hatırlat. Direkt aramak bazen yoğunluğa denk geliyor.
Tek tek gezmek yorucu gerçekten. Ama yaşadığın şehir turistikse sezon öncesi yüz yüze bırakmak da işe yarıyor. Hangi şehirde düşünüyorsun? 🌿
Aydın kuşadası
Kuşadası’ndaysan sezon öncesi mail+telefon yap, turistik yer sonuç verir 💛
Yani aramak daha mantıklı insan kaynaklarına yönlendiriyor değilmi
Cevap
13Cevap
Linkedin hesabi açıp CV oluştur. İlan veren bütün otellere gönder.
Ne yazık ki benim bölgemde yok
Otellere gidebilirsin, bazı büyük otellerin sitelerinde var veya arkadaş aracılığı ile de yapılabilir
her ikisini de de dene önce mail ile cv ni gönder akabinde ara
Bence git sezon açılmadan alımlar başlar kapı kapı gez otelleri
Selam, linkedin kayit ol burada basvurmak istedigin otellerin ceoalari ya da mudurleri oluyor arama yaparak bulursun onalra cv ni at daha hizli ve dönüsleri daha kolay
İlk kez duydum o siteyi
İlk gittiğin otelde işe alırlar seni
Ya nasıl anladın bunu
mail olarka başvurunu yap da hangi ne gorev icin
Pastane bölümü
Neredeki oteller
Aydın kuşadasın da ya da didim de
Antalya lara olsa belki yardımcı olurdum
Sezonluk mu istiyorsunuz
Turizimciyim hangi bölgede iş bakıyorsun?
Yaz kış açık olan otellere başvur bence
Araaa
Hangi otel bu nerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?