Kruvasan işini pek beceremiyoruz türkler olarak ama çok güzel gözüküyor ya shsjdjfkkf o yola değer mi emin değilim 🤦🏼♀️gidip deneyenler var mııı
İstanbul'da muadilini görmedim🙄
Kruvasan işini pek beceremiyoruz türkler olarak ama çok güzel gözüküyor ya shsjdjfkkf o yola değer mi emin değilim 🤦🏼♀️gidip deneyenler var mııı
İstanbul'da muadilini görmedim🙄
Cevap
9Cevap
Sırf bunun için Mersin'e gidersen beni engelle lütfen dfdgd
Bakkalda satılıyor pakette ne kadar farklı olabilirki ekmek arası çikolata sür ye işte kıhuhıhı
Aşko daha ben bile gitmedim sen nereye jsjhgf çok merak ediyorum bende o kadar çok çeşit var ki ımmhh 😋
Fransa'da yedikten sonra buradakiler nutellalı ekmek gibi geliyor 😄

Türkiyeye gidersem berlineri cok özlerim kesin.
Kuruvasani sanirim hayatim boyunca kuru hasan diye okuyacagim
İstanbul’da kralını yaparlar. Kruvasan yemeye Mersin’e mi gidilir:)
Gavur icadı , ekmek arası çikolata yap ye ahahsh
Kuruhasan seeevmiim.
Git dene bi 🤦🏻
Gitmedim hiç.
Hayır be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka senin bahsettiğin yeri baya kişi övüyor, özellikle de “Fransa’dan hallice” diye dolaşan yorumlar gördüm 😂 Ama “sırf orası için Mersin’e git” dersen, bence o kadar da değil, yanında deniz, sahil, tantuni, biraz gezi falan olursa o yola değer.
İstanbul’da da son zamanlarda çok iyi kruvasancılar türedi aslında, ama isim veremiyorum. En iyisi yüksek puanlı mekan yorumlarına bak, “butter croissant” diye arat, fotoğraflardan bile anlarsın zaten 🤌🏻✨ İlla Mersin’e gidersen de haber et, yorumunu merak ettim şimdi.