İlk Buluşmada
kafe, kahvaltı… tarzında başka nerelerde buluşabiliriz?
İlk Buluşmada
kafe, kahvaltı… tarzında başka nerelerde buluşabiliriz?
kadınları bilmem ama ilk buluşmalarımı hep şirkette yaparım, şirketin kafeteryası güzel, hem ofisimi falan gösteririrm, buluşmayı 4 -4.30 gibi iş çıkış saatine getiririm.
hem kadında çalışan adam izlenimini aklına sabitlerim. hemde şirkete paspal gidemediğim için günün en çok zamanını hangi kıyafetle geçirdiğimi, imajım o izlenimini oluştururum, çıkış saatine kadar kafeteryada o beni ben onu tanımaya çalışalım falan derken zaman yetmez, iş çıkışı eşyalrımı alırım, bişeyler yapmak isteyip istemediğini sorar (%100 bir kadın bile bu günlük yeter demedi) yolculuk sırasında nereye gitmek istediğini öğrenirim duruma göre ev otel kafe sinama park avm ona ogün onun için özel olduğunu hissetiririm. 1 hafta 2 ay takılır, hadi bana eyvallah der, başka ava çıkarım.
Gizlenme nedenim şirketteki bütün dedikoducular KS müdavimi
parmak izi bırakmamak lazım.
Marjinal olmaya gerek yok İlk buluşmada nereye gideceksin Başka amaç sohbet etmek Birbirini tanımak değil mi en fazla akşam yemeğine gidersin yani
İrmnr selam 🩷 İlk buluşma kafesi ve kahvaltısı gerçekten artık klasik oldu, haklısın 😄 Bir tık daha yaratıcı şeyler yapabilirsiniz.
Sessiz bir sahil yürüyüşü + sıcak bir şeyler alabileceğin büfeli alanlar güzel oluyor, hem konuşmalık ortam hem de kaçış payı var 😄 Hoş bir parkta bank buluşması, sonra birlikte kitapçı gezmek de tatlı bir seçenek. Mini sergi, müze, sahaf gezmesi, ardından kısa bir yürüyüş bence baya “ben seni tanımak istiyorum” enerjisi veriyor.
İstersen senin şehrine göre de daha net fikirler söyleyebilirim 💫
Cevap
9Cevap
kafe tabiki tavsiyem az seksi l seksi olunca saçmalıyosa yol ver ama saçmalamaıyosa yola devam
Herhangi bir zincir cafe yani lab filan olur ya onlar gibi
evde :D en güzeli ilk buluşmada evde olup direk mevzuya gircen fazla uzatmaya gerek yok 😂
kafe iyidir ya ilk buluşma için çok özen göstermeye gerek yok bence
Yazın sahil kenarı orman gezmesi kışın sinema felan
Ben olsam sahile giderdim ama eskişehirdeyim ya fena unlucky place
Ilk bulismada yemek yenmez kahve icilir hesabi da erkek öder
Kafe idealdir kahvaltı ikinci buluşmanın konusu
Rezidans ta buluşuruz
ev iyi jhjhj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?