Yemek yemek istiyorsa ben ona hazırlarım, piknikte olur, mangalda olur. Nasıl isterse yaparım. Çokta lezzetli ve güzel ayarlar, zevkle de hizmet ederim. Ama kimse bana ne idüğü belirsiz restorant ve kafelerin bir damla kahvesini de çayını da içirtemez, yemeğini de yedirtemez. Dışarıdan yiyecek olan, gidip oradan yesin. Kimseyle bunun için yemeğe falan çıkmam. Yemeğe diye de bir kafede falan da buluşmam. Benimle ancak kitapçıya, sinemaya, alışverişe, gezmeye filan çıkabilir, piknik, kamp, mangal yapabilir. Kafeyi mafeyi unutun. Ahanda açıkça yazıyorum buraya. Çok meraklısı olan kendisine restorant budysi bulsun, onla çıksın beni aramasın.
İlk buluşma diyebileceğim bir buluşmam hiç olmadı. Ancak bir gün ilk buluşmaya gidecek olursam bir şeyler içilebilecek bir yeri tercih ederim. Yemek yerken iyi ve doğru iletişim kurulabileceğini düşünmüyorum 😅
Ben dışarıda yemek yemeyi seven biri değilim ama biri ile ilk buluşmam varsa, yemeğe değil de bir şeyler içmeye giderim (alkolsüz tabi :)), restoran olabilir.
Park olur ev olur başka bir yer olur restoranda rahat edemıyom herkes bakıyor ıstedığım konuyu rahat sesli söyleyemiyorum kadına yanımdaki başka kişiler duyuyo rahatsız oluyorum dışarıda yemek yemeyi fazla sevmem