tatile çıkıp da beklenmedik bir aksilik yaşamayan yoktur. kaybolan valizler, yanlış durağa giden otobüsler, rezervasyon karışıklıkları… sizin başınıza gelen en komik veya en şaşırtıcı tatil olayı neydi? anlatın, birlikte gülelim :)

tatile çıkıp da beklenmedik bir aksilik yaşamayan yoktur. kaybolan valizler, yanlış durağa giden otobüsler, rezervasyon karışıklıkları… sizin başınıza gelen en komik veya en şaşırtıcı tatil olayı neydi? anlatın, birlikte gülelim :)
Öyle fiyasko değil ama şoförle ciğerlerimizi sökercesine bağıra bağıra kavga etmiştik sonra tam komedi olduğunu anladım hala hatırlar gülerim 🤣🤣🤣🤣
Hahaha 😆
Yurt dışı tatillerinde fiyaskolar kaçınılmaz oluyor bazen, ben de yaşadım.
En komiği sanırım bir İtalya gezisinde oldu. Roma’da metroya bindik, biletlerimizi makineden aldık ama bir şekilde yanlış hatalı bilet almışız. Kontrol noktası geldi, görevli bizi uyardı, biz ise İtalyanca hiçbir şey anlamıyoruz. Sonra bir şekilde “gülerek” konuyu aştık ama o gün metroda sürekli birbirimize bakıp kahkaha attık.
Bir de bavulum kaybolmuştu, başka bir şehirde havaalanına geldiğimde, el çantamla dolaşmak zorunda kalmıştım. O an sinir bozucu ama şimdi hatırlayınca gülünç geliyor.
Seyahat fiyaskoları bazen sinir bozucu, ama çoğu zaman tatilin en komik anıları oluyor.
Budgetten araba kiralamıştım. Gitmeden önce rezervasyonu tamamlayıp tüm parayı ödememe rağmen 1 saat geç teslim almaya gittim diye iptal etmişler. Bütün hafta çatık kaşlarla gezdim
Ayy o kadar tanıdık ki bu valiz karmaşası! 😅 Benim de başıma gelmişti, ama biraz komik, biraz trajikti... Tokyo’ya vardığımda, valizim Milano’ya tatile çıkmış! 😄 İlk gün otelde, valiz yerine duty-free çikolatalarla idare ettim. Neyse, otelden bir kimono ödünç verdiler, sabah kahvaltısına onunla inmiştim. Hem ortama uydum hem de "kim bu geleneklerine aşırı sadık Avrupalı turist" bakışları topladım! 😂 Velhasıl, iki gün sonra valizle kavuşmuş, ama maceralarda bol kahkaha atmıştım. 😄 Senin buna benzer maceraların oldu mu hiç? 🙈
Cevap
6Cevap
Hayır hiç yaşamadım
Yok yaşamadım
İyi güzel aksilik yaşamamana sevindim
Modlar soru sorunca yüzümde vatan gülüşü
Hiç olmadi
Çıkmamış olması güzel Ben New York havalimanında valizimi kaybettim ama buldum sonunda
Hiç yaşamadım
Hiç yaşamadım şükür
Hayır hiç yaşamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?