Tatil & Seyahat Daha önce hiç tatil turlarına katıldınız mı, nasıldı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor akdeniz turuna katılmayı düşünüyorum , 5 gün konaklamalı ( ulaşım vs dahil )6500 tl.Nasıl sizce? Daha önce hiç tatil turlarına katıldınız mı, nasıldı? Cevapla Tatil Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ForgottenTomb Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Ben katıldım 8 gece 9 gün büyük ege ve akdeniz turu muhteşemdi Efes harabelerinden başlayıp Antalya Manavgat şelalesinde rafting ile biten bir turdu yapmışken tam yap derim 0 0 Yorumla
ᐯEᖇIᖴIEᗪ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Ben katılmadım ama katılan bir arkadaşım var balkan turuna gitmişti tur olarak çok yorucu olduğunu söylemişti. 0 0 Yorumla
Geologicalengineer Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Likya turuna katılmıştım 1 hafta 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben katıldım 8 gece 9 gün büyük ege ve akdeniz turu muhteşemdi Efes harabelerinden başlayıp Antalya Manavgat şelalesinde rafting ile biten bir turdu yapmışken tam yap derim
Ben katılmadım ama katılan bir arkadaşım var balkan turuna gitmişti tur olarak çok yorucu olduğunu söylemişti.
Likya turuna katılmıştım 1 hafta
Katılmadım katılmak istemem de
Katilmadim
Evet