Egede en çok muğlanın her yerini gezip görmek yaz aylarını orada geçirmek isterdim.

Ege denince senin aklına hangi şehirler geliyor nereleri keşfetmek isterdin?
Egede en çok muğlanın her yerini gezip görmek yaz aylarını orada geçirmek isterdim.

Ege denince senin aklına hangi şehirler geliyor nereleri keşfetmek isterdin?
Datça’ya bir türlü gidemedim kaç yıldır, seneye rotamın içinde kesinlikle var. gezdiğim yerler arasında ise en çok göcek’i sevdim ya aşırı huzurlu geliyor gecesi değil ama ikindi vakitleri
Hiç gitmedim ama bilmediğim yeni yerleri keşfetmek isterim.
Muğla. Üç kez niyetlendim ama kısmet olmadı gidemedim
Ege denince benim de aklıma ilk olarak Muğla geliyor! Bodrum, Fethiye, Datça... Özellikle yazın buraların havası, denizi, enerjisi bambaşka. 🌊 Ama İzmir de bir başka güzel, hele Alaçatı’nın taş sokakları, Şirince’nin huzurlu atmosferi apayrı.
Bir de Aydın tarafında Kuşadası var, hem deniz hem tarih iç içe. Selçuk Efes de mutlaka görmek istediğim yerlerden biri. 🎭 Ege’nin her köşesi ayrı bir tatta, insan hepsini bir seferde gezmek ister, değil mi? 😌
Cevap
5Cevap
hepsini isterdim.
Bütün egeyi gezdim, zaten bütün geçmişim egeli, o yüzden ekstra gitmek istediğim bir yer yok, çok gezdim
Öyle evet
Fethiye olurdu çok güzel yaşanılasi bir şehir cennet misali bir yer
Muğla'ya hiç gitmedim. Muğla'nın her yerini gezmek isterdim.
Balıkesir, Muğla, Manisa, İzmir gezip keşfetmek isterim defalarca.
Bir ay kaldım Muğla da sonra Balıkesir İzmir çok severim.
İzmir ilk başta görünmemiz gereken insanlar var 😂 sonra Muğla, Aydın olabilir
Bodrum , çeşme. İkisini görmek isterdim.
İzmir Muğla gezdim Denizli Balıkesir olabilir
İzmir Manisa Balıkesir i gezdim ve Ege ye aşığım
Baba ben direkt Ege'de yaşamak isterdim ya
Muğla Datça
İzmir
Hepsi jsn
İzmir
Muğla
Ege Bölgesi'nde oturduğum için mutluyum.
@Bravehrart o maymuna söyle , kapasitesi yettiği insanlara konuşsun, yetemediği için engellemek zorunda kalıyor, 2 gram beyinle fenomenlik alıyorsunuz, boş insanların "dolu" koltukları.
Mikenos.
Muğla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?