ege bölgesinin en güzel şehri sizce hangisi ?
Izmir
Denizli
Aydın
Manisa
Muğla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İzmirde yaşadım 9 eylül mezunuyum. İzmir diyenler neye göre diyor anlamıyorum. istanbuldaki yeşilin %1 i yok. bornova dağlarını bir görün midem bulanıyo. şehir beton yığını. kışın bir yağmur yağar şehir venedik gibi. rezaletin bini bir yerde. denizli komün gibi bir yer. şehir görünümü yok. manisada 2 sene yaşadım. nefret ettim. özellikle nurlupınar bölgesinden. bilenler anlar ne demek istediğimi. muğla dalaman babamın ilk görev yeriydi muğla merkezi de az çok bilirim. muğla güzel ama bit gibi. ama yine de oyum oraya. aydında çok tanıdık var ama pek memnun değiller ben bilmiyorum.
I Love You Denizli <3...!
katılıyorum
ö.d
İzmir de dogup buyudugum ıcın cok sanslı hıssedıyorum cok guzel bır sehır
Adı üstünde; Ege'nin incisi İzmir.
Sonrasında da Muğla gelir.
Cevap
46Cevap
Ben Aydın Kuşadasında yaşayan birisi olarak Muğla dedim bunun nedeni Muğla inanılmaz güzel yaz için tatil yerleri var:Fethiye, Bodrum, Datça, Milas daha sayamadığım bir sürü yer var. Ölüdeniz gidilmesi gereken bir deniz; aşırı temiz.(Gidenlerden duyduğum) ama hiçbir zaman gitmek nasip olmadı. Ve şehirin genelinde şehirleşme ve sanayileşme Izmirinki kadar değil çok fazla doğal güzellikleri bulunan bir kent. İzmir ise sanayileşmenin ve apartman hayatının hakim olduğu trafiğin fazlasıyla hakim olduğu Ankaranın deniz kenarındaki versiyonu gibi bir şehir biraz bana bu yüzden itici gelen bir yer. Izmirin guzel olan tek tür yerleri var gibi Urla, Çeşme, Alaçatı örnek verilebilir. Aydında ise tek güzel yaşanacak yer var orası da Kusadası olabilir yazin nüfusu birçok şehrin nüfusunu geçiyor bunun nedeni ise bu saydığım tatil yerlerinden yaz tatili için daha ucuz olmasıdır. Şehrin karizması azaltan tek yer Tepe Mahallesi onun dışında sıkılmayacağınız yaşanabilecek bir yer Kuşadası. Didim de Kuşadasından guzel olmasa da Aydının 2. en güzel ilçesi olabilir. Bana göre baska da güzel bir ilçesi yok Aydın merkez sıkıcı bir yer zaten birçok ilçesi de köy gibi (Kuşadası ve Didim dısında) fikirlerim bu yönde. Egede yaşamak istiyorsanız deniz kenarı apartman hayatının hakim olmadığı bir yerde yaşamanızı tavsiye ediyorum umarım yardımcı olabilmişimdir.
Nasıl soru bu ? :D cevabını bildiğin şeyleri sorma dostum :D ne cıkıcak bu oylamadan Manisa mı :D
izmir denizli muğla
Muğla... Sahilleri, tarihi miraslar ve doğal güzellikleri açısından hepsinden önde. Antalya'dan da önde diyebilirim
Tüm İzmirli arkadaşlarıma selam olsun Gavur İzmir'im benim <3
1,5 yıl kaldım balçova'da,hey gidi mehmet seyfi eraltay lisesi:))))özledim.Bir de popülerdim kiiii,yakışıklı da değilimdir anlamadım gitti:))))ama köy olarak da Eski Foça:)))
çok konusmayın ülen yıllardır ülkemizin en temiz ve en huzurlu sehri secilen tabiki Aydın :)
İzmir demek; güzel kızlar demek, yakışıklı erkekler demek. Aşk için en uygun ortamlar demek :)
Egenin bütün şehirleri güzeldir ama Egenin incisi Türkiye'nin Avrupa ya açılan modern yüzü her zaman İZMİR ' dir.
manisalı oldsuğum için manisa diyecektim zaten sevilcek gibi değil :) ama yanlışlıkla muhla dedim, tabikide izmir
İzmir'li olarak çekincelerim var.. İzmir herşeyiyle güzel ancak hakkettiği yere gelmiyor...
En popüler şehri İzmir yalnız güzelliğe gelirsek muğlanın fethiyesi bodrumu marmrisi gerçekten izmiri sollar :)
izmirde ne var çöl mü :D
allah aşkına aydını işaretleyen aydındadiğerlerinden daha güzel ne buldun? aynı eskiden çirkin bir şehirdi kalabalıklaşınca daha bir çirkin oldu. birde böyük şehir yaptılar temelli iğrençleşmesi için önü açıldı.
İstek
Zerafet
Masumiyet
İyilik
Romantizm şehridir.
Şıklarda nasıl olmaz anlamadım ben gaziantep diyorum.
izmirin denizi kız, kızı deniz kokar dedik, çok da bir esprisi yokmuş izmirin. övüldüğü kadar değil..
İzmir .
Denizli'li olarak Aydın diyorum. Şirin şehir. Belediye Başkan'ı çok iyi. Ege'de İzmir den sonra en güzel şehir Aydın bence.
Izmir tabii ^_^ sorman bile ayip olmus
ben denizliyi seviyorum
denizi yok ama çok güzel bir şehir newyork gibi :)
Egenin güzel olmayan şehri mi var ?
uşak,manisa
Başta İzmir sonra Muğla ve Denizli.
izmir denizli muğla
izmir tabi ki sorman hata
bendenizli diyorum
il geneli muğla, il merkezi izmir.
Türkiyenin en güzel şehri İZMİR ..
Bir Izmirli olarak tabiki Izmir diyorum
izmir İzmir izmir derim ben
muğla dedım gıttı yarı ak denız yarı ege
izmir in kızları güzel
Niye bu listede uşak yok? Uşakta egede değilmi?
ankette enfazla 5 anket yapıldığı için komadm
İzmir iyidir <3
Haa Uni sehrim Mugla Can'dır ..
soyadım olan aydın :D
izmir depar atarak öne geçiyor
Ankara ... (eksileri yiyeceğiz şimdi hazır ol :) )
Muğla Bodrum gibisi yook!
denizli pamukkale :)
sordugun soruya bak tabiki de izmir
Muğla.
izmire gittim tek cok seviyorum
ege nin ve türkiyenin en güzel şehri...
İzmir...
Kesinlikle izmir.
Bence Aydın
izmir dedim.
ben muğla diyorum.
İzmir..