Hiç birseyin yolunda gitmemesi?

Herkese selam. 32 yaşındayım. 3.5 yıl önce boşandım.4 yaşında bir kızım var. Issız ve beş parasız olduğum ve kızım 9 aylık olduğu için ailemin yanına memlekete döndüm mecbur. Kızımı iki yaşına kadar büyütmek istedim calismadim. Geçen yıl 5 ay bir mobilya mağazasinda çalıştım kışın iş yok iki kişi idare ederiz diyip çıkardılar. Teknik ressamim normalde. Ama kasaba gibi bir yerde 0 sanayi bir bölgede yasiyorum. Hayatım kızım ve ev arasında geçiyor. 0 sosyallik 0 arkadaş. Kızımı devlet kresine verdim yarım gün ama yaşıtlarıyla olmak çok iyi geliyor ona. Benim ve kızımın ihtiyaçlarını babam karşılıyor sağolsun. Ayrı ev bile tuttu bize. Çok şükür anam babam konusunda çok şanslıyım. Yoksa üç bin TL nakafayla hicbisey yapamam. is yok, kendime ait bir gelirim yok, ha bide sağlık problemlerim var. Çok nadir görülen bir kemik tümörleri cinsi sebebiyle sol bacağımdan 8 saatlik bir operasyon geçirdim.3 ay yürüyemedim. Şimdi de sağ bacagima sıçramış. Kalcamdan bileğime kadar yayılmış durumda yine ameliyat yolu gözüküyor. Etrafim da ki herkesin hayatı yolunda valla kuzenlerim, tanidiklarin. İş, evlilik, ev , araba, yurt dışı seyahatleri vs. Bir ben bu hayatta hiçbir dalda tutunamadim. Sanki herkes bu dünyada yerini bulmusta bır ben açıkta kalmışım gibi hissediyorum. Hayatım gidiyor bende peşinden sürükleniyorum , nereye gittiniz hakkında en ufak bir fikrim yok kısaca öyle özetleyeyim. cagri merkezinde çalışmak istedim almadılar, başka iş bulayım dedim ameliyatim mani oldu, başka şehire gideyim dedim mulakatlara gittim olmadı üç gram altımda yollarda eridi gitti belki iş olur diye, borclarim da var. Elimde küçük bir cocuk , beş kuruş param yok. ne yapacam artık inanin ki bilmiyorum

Hiç birseyin yolunda gitmemesi?