Eşimin anne babası yüzünden eşim bana saldırdı bu saatte disarda kaldım nereye gidebilirim korkuyorum?

Alkol masa mekan story atmistim kaynanam her işi yaptın be Aleyna o... Ta mi yapiyosun dedi evet dedim dayilara cokuyorum Show yapıyorum dedim Murat'ın haberi var mı dedi var var o izin veriyo yolumuzu buluyoruz dedim dalga geçtim babası yanındaki sahtekar pavyon vb şeyler giydirmis bana eşime mesajlar yagdirmis eşimde bana yüklendi annen laf edince bende tiye aldım dalga geçtim ne olmuş dedim sinirlendi annemin evinide babamın evinide kundaklayasim var dedi senide kafanı bir koparirsam var ya felan yaptı korktum kaçtım bende şimdi ne yapcam bilmiyorum köşede kenarda oturuyorum:(

Eşimin anne babası yüzünden eşim bana saldırdı bu saatte disarda kaldım nereye gidebilirim korkuyorum?
Güncellemeler
7 ay
Ne kadar narsistiniz siz neyin pesindesiniz
Güncellemeler
7 ay
Ben intihar düşünür hale geldim metronun önüne atlayıp kökten kurtulmak istiyorum yeter lan keşke sormasaydim nefret ettim sayenizde nefret