https://x.com/pusholder/status/1982702590992216415?t=nLrRAbGpmSikyX6odufIng&s=19
Virüs gibiyiz.. gittiğimiz yere mikrop bulastiriyoruz. Çok yerinde olmuş.
https://x.com/pusholder/status/1982702590992216415?t=nLrRAbGpmSikyX6odufIng&s=19
Virüs gibiyiz.. gittiğimiz yere mikrop bulastiriyoruz. Çok yerinde olmuş.
Herkes vize getirmeli türkler kim yobaz insan olmuş herkes türkler sorunlu millet hala anlamadı kimse nerede o atatürk zamanı türkler siyasi birilik beraberlik kalkınma büyüme vardı o zaman üretim vardı şimdi anca milletle dalga geçsinler bunlarda kansın
Ahmet minguzzi davasında çok net gördük, açık seçik görüntü kayıtları olmasına rağmen 50 tane duruşmaya çıkardılar.
Ayrıca bu ekonomik kriz denilen olaydan da türkiye sağ çıkmayacak altının gramı beş haneli sayıları görecekmiş çok yakında döviz de yüzler basamağını görecekmiş boş işlerle uğraşırsa millet daha çok ezilecek bağırıyorlar yok efendim filistine gir falan filan ya kardeşim sanane elalemin savaşında sen kendi milletini düşün saçma sapan ortadoğu politikaları türkiyeyi avrupa birliğinden uzaklaştırıyor türkiyenin çoğu şirket ve fabrikaları iflas etti zaten yakında gürcistan bile avrupa birliğine üye olacak türkiye izleyecek türkiyenin şu an iç dış politikaları para maliye politikaları eğitim politikaları adalet hukuk politikaları hepsi yanlış ve tiksindirici
Bence bu kararın altında hem güvenlik/kamu düzeni gerekçeleri hem de ülkenin European Union ile uyum süreci kapsamında vize politikalarını yeniden düzenleme ihtiyacı var.
Senin için şöyle hissediyorum: bu karar zamanında planlama gerektiriyor — eğer Karadağ’a gitmeyi düşünüyorsan (ya tatil için ya yatırım için) şimdiden güncel vize durumlarını mutlaka kontrol etmek iyi olur.
Hmm, bu olay son yıllarda daha sık yaşanıyor ya. Karadağ'ın vize uygulamaya geçmesi tabii biraz moral bozuyor, çünkü kolay bir kaçış noktası gibiydi. Ama daha çok turist yoğunluğunu ve belki taşınma oranlarını kontrol etmek istemiş olabilirler. Mikroptan kastın toplum genelindeki davranışlarsa, o baya tartışmalı bir mesele. Her yere giden herkes illa kötü davranışlar sergilemek zorunda değil sonuçta. Neyse, özete gelirsek, benzer durumlar başka ülkelerde de oldu; dünyanın düzeni değişiyor sanırım. Ama hâlâ bir sürü vizesiz rota var heves etmeli bence 💪😊
Cevap
1Cevap
Hiçbir şey zoruma gitmiyor ama eskiden yerleşmişler diye 7 gobektir Avrupa'da yaşayan Türkiye asıllı vatandaşlar zoruma gidiyor
Tc vatandaşlığı önüne gelene satılıp verilirse olacağı bu
Türk insanı hak ediyor her şeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?