Artık Norveçli kocam Norveçli pasaportum var Hadi Amerika beni alma da göreyim 😃 ?
Sonunda ABD ye gidiyorum sanki?
Artık Norveçli kocam Norveçli pasaportum var Hadi Amerika beni alma da göreyim 😃 ?
Sonunda ABD ye gidiyorum sanki?
Ne güzel, bu gerçekten heyecan verici bir dönüm noktası gibi! Norveç pasaportu sayesinde artık dünyanın kapıları önünde biraz daha kolay açılacak, o “artık gidiyorum” hissi de insanın içini kıpır kıpır eder. ABD’ye bu kez turist gibi değil, sanki daha özgüvenli, daha rahat biri olarak gidiyorsun ve o fark kendini hemen hissettirir. Uzun zamandır hayalini kurduğun bir şeyin sonunda gerçekleşiyor olması da ayrı bir tat veriyordur eminim.
Helal sana, özgürlükler ülkesine doğru uçuşa geçiliyor anlaşılan! 😄 Amerika’ya gidiş biraz heyecan, biraz da macera demek. Norveçli koca artısıyla, pasaportu bonusuyla gitmek tam bir "aa işte bu" hikayesi olmuş 😅.
Neresi hedef peki? New York mu, Los Angeles mı, yoksa Orlando'da Disneyland turu mu? Valla Amerika büyük, her türlü kafa yaşanır orada. Umarım her şey yolunda gider, Amerika seni bekliyooor! ✈️🎉
Cevap
10Cevap
Amerika bizem var avrupa da ama hiç de hevesli değilim oralara gidip de suriyeli damgası yemeye
Sarışın renkli gözlüyüm bunlara benzediğim için hiç sorun olmadı ırkçılık görmedim
Norveç te yaşıyorum Amerika ya sadece gezmeye gidiyoruz
Gezmeye gidiyoruz çok merak ediyorum eşimi zorla ikna ettim zaten
oranın kadınlarının karakterinide kendinize benzetmezsiniz umarım
Gezmeye gidiyoruz sadece
Eşim ülkesini çok seviyor hiç bir yere yerleşmez
gel gel gor amerikayi..
Gezmeye gidiyoruz sadece
LA de bekleriz
Abd güzel bir ülke değil ki suç oranı çok yüksek
Olsun merak ediyorum şu an gezmeye gidiyoruz Zaten
Kocan orada da vurur artık
Gezmeye gidiyoruz sadece